USB format her zaman daha sağlıklı olacaktır ancak Kaspersky ve Malwarebytes ile taratırsanız da pek sorun kalmayacaktır.
Regediti aç ve şu adresi üste yaz SS alabilirsen al hangisini silmen gerektiğini söyleyeceğim. Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Virüs kalırsa bilgisayarda (eğer varsa)Regediti aç ve şu adresi üste yaz ss alabilirsen al hangisini silmen gerektiğini söyleyeceğim. Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Aynen dizi izlemiştimGenellikle "Varsayılan"ın altında bulunur virüs ise. Yakın zamanda dizi izlerken reklama tıklamışsanız bu çok normaldir bana da olmuştu.
Virüs eğer kuvvetliyse kendini tekrar o bölüme koyacaktır yada orda göremiceksinizdir bile.Virüs kalırsa bilgisayarda (eğer varsa)
Aynen dizi izlemiştim
Genellikle "Varsayılan"ın altında bulunur virüs ise. Yakın zamanda dizi izlerken reklama tıklamışsanız bu çok normaldir bana da olmuştu.
Eminmisiniz sileyimmi? Diğer arkadaşa aynısı olmuş onunda bir fikrini alayım istersenizLenavo büyük ihtimal.
Kanka Varsayılan"ın altında daemons lite diye dosya var ama ben lenovo dosyasını sildim hangisi ben tereddüte kaldımGenellikle "Varsayılan"ın altında bulunur virüs ise. Yakın zamanda dizi izlerken reklama tıklamışsanız bu çok normaldir bana da olmuştu.
Özür dilerim geç gördüm.Başka bir şey silmenize gerek yok "exinariuminix.info" uzantılı dosyayı silmeniz gerekecektir eğer tekrarlanırsa.Kanka Varsayılan"ın altında daemons lite diye dosya var ama ben lenovo dosyasını sildim hangisi ben tereddüte kaldım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.