Chrome kendiliğinden kapanıyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller :) Bugün sisteme yeni format attım chrome yükledim, ve daha sonra açtığımda kapanıyor kendiliğinden office programını indiriyordum kendi kendine kapandı sinir oldum. Nedir bu sorun ? Çözümü var mıdır ?

Yardım edecek kimse yok mu ?

Çökmüstür sürekli bunu yapıyorsa, kaldır ve tekrar kur. Hakkında kısmından güncelemeleri kontrol et varsa yap. Devam ederse adwcleaner ile sistemi tarat ve chrome'da sekmesinde ne varsa temizle sorun düzelir.

Benim de Google Youtube vb oturumları Chrome'u kapattığımda otomatik olarak oturum sonlandırılmış oluyor ne yaptıysam sorunu çözemedim. Mozilla Explorer gibi tarayıcılarda giriş yaptıktan sonra tarayıcıları kapatıp yeniden açtığımda oturum açık yani otomatik kapatılmamış oluyor yani sürekli açık halde duruyor. Google Chrome'da ise Google hesabının oturumunu açtıktan sonra sayfayı kapatmadığım sürece oturum açık kalıyor. Çerezleri ayarları otomatik ayarlı, tarama geçmişini hepsini sildim, ayarları sıfırladım, silip defalarca yeniden kurdum ama bir çözüm olmadı. ve son olarak Chrome'un yazılım kaldırma aracını da denedim CCleaner yok Deepfreeze yok.

Bu sorunun çözümü yok mu acaba? Böyle devam ederse yoksa bundan sonra Google Chrome kullanamayacağım. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
chrome://settings/
Sistem kısmında "Google Chrome kapandığında arka plan uygulamaları çalıştırmaya devam et" açık şekilde olması gerekli.
chrome://settings/passwords
Bu kısımında ise her iki seçenek de açık olması gerekli. Hiç kaydedilmeyen tablosunda site kayıtlıysa kaldırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı