2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 4 Mayıs 2021 #21 lkm13_688 dedi: Çin'e veri satan Opera mı güvenli? Genişletmek için tıkla... Useragent kullandığımın farkındasınızdır umarım.
lkm13_688 dedi: Çin'e veri satan Opera mı güvenli? Genişletmek için tıkla... Useragent kullandığımın farkındasınızdır umarım.
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #22 Pluxy01 dedi: Benim için bir sorun teşkil etmiyor. Sosyal medyada yaptığımız her şey biliniyor zaten. Ne kadar gizliliğin korunabilir ki? Oradan güvende olsan buran açık kalıyor. Senin elinde olan bir şey değil bu. Genişletmek için tıkla... Adam haklı. Yalan yok. Chrome 5-10 yıl daha dayanır.
Pluxy01 dedi: Benim için bir sorun teşkil etmiyor. Sosyal medyada yaptığımız her şey biliniyor zaten. Ne kadar gizliliğin korunabilir ki? Oradan güvende olsan buran açık kalıyor. Senin elinde olan bir şey değil bu. Genişletmek için tıkla... Adam haklı. Yalan yok. Chrome 5-10 yıl daha dayanır.
Dark Lord Vader Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.240 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #23 Veriler gidiyormuş, bir de fazla RAM yiyor. Açıkçası ben çok takmıyorum, madem ben gidemiyorum bari verilerim Amerika'ya gitsin.
Veriler gidiyormuş, bir de fazla RAM yiyor. Açıkçası ben çok takmıyorum, madem ben gidemiyorum bari verilerim Amerika'ya gitsin.