Chrome önceki aramaları nasıl silerim?

Daha fazla  
Arkadaşlar Chrome'a geçtim fakat telefondaki Gmail'i girdiğim için oradan yaptığım aramalar çıkıyor. Onları nasıl silebilirim? Telefonda farklı bir Gmail kullanacağım fakat geçmişte yapılan aramaları nasıl silerim?

Son düzenleme:

Screenshot_1.png

Eki Görüntüle 745679

Teşekkür ederim oldu fakat bundada Edge gibi arka plan var mı düz beyaz ekran ve Chrome yazısı cok sıkıcı geliyor ilk kurulumda sorduda ben sonra ayarlarım diye atla ya bastım nereden ayarlayabilirim?

Ne dediğiniz tam olarak anlayamadım. Hangi ekrandan bahsediyorsunuz?
Bahsettiğiniz ekran telefon mu yoksa masaüstü sürümü mü?

Masaüstü sürümünde Chrome arama kutusu kaybolmuyor.
Telefon sürümünü ise bilmiyorum. Telefon için ayrıca Brave, Vivaldi gibi tarayıcıları tavsiye edebilirim.

Arkadaşlar Chrome'a geçtim fakat telefondaki Gmail'i girdiğim için oradan yaptığım aramalar çıkıyor. Onları nasıl silebilirim? Telefonda farklı bir Gmail kullanacağım fakat geçmişte yapılan aramaları nasıl silerim?

Tarama verilerinizi silme​

Bir veri türünü senkronize ederseniz, veri Android cihazınızda silindiğinde senkronize edildiği diğer yerlerden de silinir. Diğer cihazlardan ve Google Hesabınızdan kaldırılır.

1. Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını
    Chrome
    açın.
  2. Diğer
    Diğer
    ardından
    Ayarlar'a dokunun.
  3. Gizlilik
    ardından
    Tarama verilerini temizle'ye dokunun.
  4. Son bir saat veya Tüm zamanlar gibi bir zaman aralığı seçin.
  5. Kaldırmak istediğiniz bilgi türlerini seçin.
  6. Verileri temizle'ye dokunun.
Not: Google dökünamıdır. Yani alıntı

Ne dediğiniz tam olarak anlayamadım. Hangi ekrandan bahsediyorsunuz?
Bahsettiğiniz ekran telefon mu yoksa masaüstü sürümü mü?

Masaüstü sürümünde Chrome arama kutusu kaybolmuyor.
Telefon sürümünü ise bilmiyorum. Telefon için ayrıca Brave, Vivaldi gibi tarayıcıları tavsiye edebilirim.

Hayır mesela Edge'yi açtığımızda ana sayfada günün resmi gibi seçenekler Chrome'da var mı diye sordum?

Evet, zaten bu özellikler Chromium sağlıyor. Chromium alıp Edge, Brave, Opera, Vivaldi gibi tarayıcılarda bu özellikleri kullanıyorlar. Önceki yorumda attığım bağlantıda, yeni sekme sayfasını özelleştirme ayarlarını gösterdim. Ama dediğim gibi telefon içinse, ayarların nasıl yapıldığını bilmiyorum. @RHEZNOW

Evet, zaten bu özellikler Chromium sağlıyor. Chromium alıp Edge, Brave, Opera, Vivaldi gibi tarayıcılarda bu özellikleri kullanıyorlar. Önceki yorumda attığım bağlantıda, yeni sekme sayfasını özelleştirme ayarlarını gösterdim. Ama dediğim gibi telefon içinse, ayarların nasıl yapıldığını bilmiyorum. @RHEZNOW

Peki arkaplanı siyah nasıl yapabilirim eklenti yoluyla yapmak mı daha iyi yoksa galiba Chrome flags tarzı bir şey yazıyoruz uzun zaman sonra Chrome döndüm bayağı unutmuşum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı