Chrome OneTab eklentisi indirilir mi?

just chillin

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2022
Mesajlar
1.353
Makaleler
2
Çözümler
9
Chrome'un okuma listesi özelliğini kullanmak zor geliyor, çoğu zaman özelliğin varlığını vs. unutuyorum. Chrome RAM'i fazla yediğinden bu eklentiyi buldum. İndirmeye değer mi, kullananlar varsa memnun musunuz?
 
İndirip deneseniz ya, neden indirmeye değer mi diye soruyorsunuz?
Okuma listesi bandında bir şey mi yani indirmekle bir şey değişmeyecek tarzı bir eklenti mi yoksa Chrome'a daha fazlasını katıyor mu bunu merak ettim. Ki indirip kendi kendine denenebilecek bir şey hakkında binlerce konu varken forumda, benim konu açmam mı sorun oldu?
 
Bence bekleyin. İndirmeye değer bir şey değilse sonra ne yaparsınız. Keşke eklentiyi silmek gibi bir şey olsaydı ama ne yazık ki yok.
 
Bence bekleyin. İndirmeye değer bir şey değilse sonra ne yaparsınız. Keşke eklentiyi silmek gibi bir şey olsaydı ama ne yazık ki yok.
Bak Can kardeş, burası teknoloji forumu ben de tarayıcı uzantısı konusu açmışım. Konunun altının dolu olup olmamasının size ne gibi bir zararı var? Genelde bir şey indirmeden önce forumda konusu var mı diye bakarım yorumları okumak için. Bu eklentinin yoktu konuyu ben açayım dedim başkaları okusun diye. Ona kalırsa konuya faydası olmayan mesajlar yasak yani sizinkisi gibi mesajlar "gereksiz mesaj" uyarısıyla siliniyor/ceza veriliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı