Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 7 Ağustos 2017 #21 Silinen üye dedi: Bunu modlar ilk posta eklese olur mu? Genişletmek için tıkla... Neyi? Silinen üye dedi: Çözüm bana biraz garip gelse de. Genişletmek için tıkla... Garip değil. Ancak bu kafayla gitmesi ileride başına iş açacak. Daniel Saddler dedi: Combofix programını indirip çalıştırın (önce windows uyumluluğunu kontrol edin). Faydası olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Combofix'in devri kapandı. Günümüze dönün.
Silinen üye dedi: Bunu modlar ilk posta eklese olur mu? Genişletmek için tıkla... Neyi? Silinen üye dedi: Çözüm bana biraz garip gelse de. Genişletmek için tıkla... Garip değil. Ancak bu kafayla gitmesi ileride başına iş açacak. Daniel Saddler dedi: Combofix programını indirip çalıştırın (önce windows uyumluluğunu kontrol edin). Faydası olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Combofix'in devri kapandı. Günümüze dönün.