Chrome OS kurulumunda ekran bozuluyor

ensaryldz2307

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar her şeyi eksiksiz yaptım fakat fotoğraftaki gibi hata ile karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20250307_000528.jpg
    IMG_20250307_000528.jpg
    255,6 KB · Görüntüleme: 43
Kali KDE Plasma kullanıyorum ama Chrome'ye merak salmadım donuyor mu yoksa sadece ekranmı donuyor? Arka planda işlem devam ediyorsa biraz bekle indirme bittiğini düşündüğünde bilgisayarı yeniden başlat eğer laptop ise kapatma tuşuna 10-15sn basılı tut.

Son düzenleme:
Kali kullanıyorum ama Chrome'ye merak salmadım Firefox yetti bana fakat donuyor mu yokssa sadece ekranmı donuyor? Arka planda işlem devam ediyorsa biraz bekle indirme bittiğini düşündüğünde bilgisayarı yeniden başlat eğer laptop ise kapatma tuşuna 10-15sn bbasılı tut.
Chrome OS işletim sistemi. Onu yüklemeye çalışırken oluyormuş.
Selamlar her şeyi eksiksiz yaptım fakat fotoğraftaki gibi hata ile karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Uyumsuz driverdan kaynaklı olabilir. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

Kali KDE Plasma kullanıyorum ama Chrome'ye merak salmadım donuyor mu yoksa sadece ekranmı donuyor? Arka planda işlem devam ediyorsa biraz bekle indirme bittiğini düşündüğünde bilgisayarı yeniden başlat eğer laptop ise kapatma tuşuna 10-15sn basılı tut.

Haklısın bekledim ama tepki alamadım birkaç sorun yaşayan da olmuş.

Haklısın bekledim ama tepki alamadım birkaç sorun yaşayan da olmuş.

Kali Linux kur kurulum sırasında sana soraca xfc yi kapatıp KDE Plasma seç veya direk araştır başka bir şey kur. Ama KDE hoşuma gitti her şeyi özelleştirilebilir.

Kali Linux kur kurulum sırasında sana soraca xfc yi kapatıp KDE Plasma seç veya direk araştır başka bir şey kur. Ama KDE hoşuma gitti her şeyi özelleştirilebilir.
Chrome OS ayrı bir işletim sistemi. Sende kali os kurulu ya, işte burada chrome os kurulmaya çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı