ensaryldz2307
Femtopat
Daha fazla
Chrome OS işletim sistemi. Onu yüklemeye çalışırken oluyormuş.Kali kullanıyorum ama Chrome'ye merak salmadım Firefox yetti bana fakat donuyor mu yokssa sadece ekranmı donuyor? Arka planda işlem devam ediyorsa biraz bekle indirme bittiğini düşündüğünde bilgisayarı yeniden başlat eğer laptop ise kapatma tuşuna 10-15sn bbasılı tut.
Uyumsuz driverdan kaynaklı olabilir. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.Selamlar her şeyi eksiksiz yaptım fakat fotoğraftaki gibi hata ile karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Kali KDE Plasma kullanıyorum ama Chrome'ye merak salmadım donuyor mu yoksa sadece ekranmı donuyor? Arka planda işlem devam ediyorsa biraz bekle indirme bittiğini düşündüğünde bilgisayarı yeniden başlat eğer laptop ise kapatma tuşuna 10-15sn basılı tut.
Haklısın bekledim ama tepki alamadım birkaç sorun yaşayan da olmuş.
Bu Chrome OS kurulumunda yalnızKali Linux kur kurulum sırasında sana soraca xfc yi kapatıp KDE Plasma seç veya direk araştır başka bir şey kur. Ama KDE hoşuma gitti her şeyi özelleştirilebilir.
Chrome OS ayrı bir işletim sistemi. Sende kali os kurulu ya, işte burada chrome os kurulmaya çalışıyor.Kali Linux kur kurulum sırasında sana soraca xfc yi kapatıp KDE Plasma seç veya direk araştır başka bir şey kur. Ama KDE hoşuma gitti her şeyi özelleştirilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.