Chrome OS'ta ses yok

Huawei emui

Hectopat
Her yere baktım, sorunu çözemedim, ses açılıp kısılıyor ama ses gene yok, çok hoş bir işletim sistemi ama maalesef ses sorunu olmadı, chrome OS Flex ile karıştırmayın çünkü onda Google Play yok, bende var, ne yapacağımı bilmiyorum.

Benim işletim sistemi böyle giriyor Ondan sonra işletim sistemi açılıyor yani çok uğraştım ama hiçbir şekilde ses geri gelmedi yani Farklı bir şey mi yapmam gerekiyor çünkü böyle bir şey daha önce başıma gelmedi

Bu arada kulaklık bağlanıyor çok güzel ses geliyor yani bilgisayarın kendi hoparlöründen ses gelmiyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-23-00-07-13-24_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    Screenshot_2024-11-23-00-07-13-24_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Chrome OS sürücü desteği bakımından çok kısıtlı bunun bir çözümü yok maalesef, Reddit kullanıcıları zamanında uğraşmışlar ama kullanılamayacağını kabul etmişler.

Chrome OS sürücü desteği bakımından çok kısıtlı bunun bir çözümü yok maalesef, Reddit kullanıcıları zamanında uğraşmışlar ama kullanılamayacağını kabul etmişler.
Ben de ne yapmaya karar verdim Şimdi bu işlem olur olmaz bilmiyorum ama Gene burada söylemek istiyorum macos geçmeye Karar verdim çünkü lenux işletim sistemleri görünüm olarak çok eskiler sürümün eski olabilir ama görünüm olarak son model olsan çok iyi olur yani baktığında sanki son model bir işletim sistemi gibi güncelleme alan bir işletim sistemi gibi gözükse daha güzel olur Onu sadece yapan macos windows chromeos Onun haricinde işletim sisteminin daha güzel olduğu bir işletim sistemi görmedim O yüzden macos'a geçmeye karar verdim 16.297 GB'ı bekleyeceğim Aslında Normalde 5.000 GB olanları da var eski sürüm tabii ki de ama maalesef ki onlar geçtiğimde yeni sürüme geçebilir miyim Niye beni birazcık Düşündürdü çünkü Apple tüm cihazları eski sürüm olan cihazlara desteğini kesti O yüzden son sürüm indirdiğim için GB o kadar yüksek Ama nasıl yükleyebileceğim nasıl flash belleği yazdırabileceğim konusunda bir bilgi verebilirseniz çok iyi olur Çünkü bu işlemi gerçekten yapmak istiyorum Ama eğer olmaz yapamazsın derseniz başka işletim sistemi önerebilirsiniz Bu arada Bilgisayarım Casper nirvana f500

Hackintosh önermem hocam, Linux'un hepsi eski demişsiniz ama öyle değil, bunun için masaüstü ortamları var GNOME, KDE Plasma gibi. Zorin OS veya KDE Neon ile başlayabilirsiniz.
Eski demedim ki Sadece görünüm olarak eski yani sürüm olarak eski demiyorum baktın mı eski görüyorsun ama içine girersen yeni geçmemin nedeni de ben bu bilgisayarı almadan önce zaten macos bir bilgisayar istiyordum o hayalim gerçekleştiremediğim için ve Elimde bir iki tane bilgisayar kaldığından ve macos bilgisayar alırsam 3 tane Bilgisayarım olacağı için macos yapmaya karar verdim

Sisteminiz Hackintosh desteklemiyor hocam, Linux'ta görünümü değiştirebileceğimizden "görünüş eski" demekte yanlış oluyor. Bilgisayar biraz eski baktığım kadarıyla, plasma masaüstünü kullanan bir distroyu deneyin, eğer temalandırma yapamayacaksanız Mac'e benzeyen ibuntu var, onu kullanabilirsin.

Sisteminiz Hackintosh desteklemiyor hocam, Linux'ta görünümü değiştirebileceğimizden "görünüş eski" demekte yanlış oluyor. Bilgisayar biraz eski baktığım kadarıyla, plasma masaüstünü kullanan bir distroyu deneyin, eğer temalandırma yapamayacaksanız Mac'e benzeyen ibuntu var, onu kullanabilirsin.
Geçenler geçiyor Bir sürü video izledim ben genelde geçmeyi deneyeceğim sen seviyor olabilirsin görünüm olarak Ama ben sevmiyorum Bu bir kişi bakışı seven var sevmeyen var ben sevemiyorum

@Huawei emui siz demediniz mi "başka bir sistem önerebilirsiniz" diye?

Ama eğer olmaz yapamazsın derseniz başka işletim sistemi önerebilirsiniz bu arada bilgisayarım Casper Nirvana F500.

Ben sana sistemini iyi kullanabil diye dağıtım önerdim sen sevmiyorum diyorsun, Hackintosh desteklemez diyorum geçenler geçiyor diyorsun. Windows 10 2019 LTSC kur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı