The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.672 Makaleler 49 Çözümler 12 26 Nisan 2025 #1 Chrome'a talip olan şirketler: OpenAI Yahoo Perplexity Ben Chrome satılmama taraftarıyım ama böyle giderse iş yaş. Umarım böyle olmaz. Sürprizbozan: Kaynak Google Chrome'a bir talip daha çıktı! - ShiftDelete.Net Perplexity, Google Chrome'a resmen talip olmaya hazırlanıyor. Bu hamle teknoloji sektöründe dengeleri değiştirebilir. shiftdelete.net İnternet devleri Google Chrome'un peşine düştü - Sözcü Gazetesi ABD'deki tekel davası nedeniyle Chrome’un satışa çıkma ihtimali gündemde. Yahoo ve OpenAI gibi teknoloji devleri, fırsatı değerlendirmeye hazırlanıyor. www.sozcu.com.tr Google davasında ilk hafta: Chrome'u satın almak için sıraya girdiler Adalet Bakanlığı'nın talepleri arasında Chrome, Android ve Gemini'la ilgili maddeler var. tr.euronews.com Eksantrik milyarder Musk abimiz bir anda ortaya çıkabilir.
Chrome'a talip olan şirketler: OpenAI Yahoo Perplexity Ben Chrome satılmama taraftarıyım ama böyle giderse iş yaş. Umarım böyle olmaz. Sürprizbozan: Kaynak Google Chrome'a bir talip daha çıktı! - ShiftDelete.Net Perplexity, Google Chrome'a resmen talip olmaya hazırlanıyor. Bu hamle teknoloji sektöründe dengeleri değiştirebilir. shiftdelete.net İnternet devleri Google Chrome'un peşine düştü - Sözcü Gazetesi ABD'deki tekel davası nedeniyle Chrome’un satışa çıkma ihtimali gündemde. Yahoo ve OpenAI gibi teknoloji devleri, fırsatı değerlendirmeye hazırlanıyor. www.sozcu.com.tr Google davasında ilk hafta: Chrome'u satın almak için sıraya girdiler Adalet Bakanlığı'nın talepleri arasında Chrome, Android ve Gemini'la ilgili maddeler var. tr.euronews.com Eksantrik milyarder Musk abimiz bir anda ortaya çıkabilir.
8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 26 Nisan 2025 #2 Beni eklemeyi unutmuşlar bende talibim kendisine. Bakalım nasıl olacak farklı şeyler bekliyorum açıkçası.
Beni eklemeyi unutmuşlar bende talibim kendisine. Bakalım nasıl olacak farklı şeyler bekliyorum açıkçası.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.691 Çözümler 10 26 Nisan 2025 #3 Başlık parasını fazla veren alır.
L Levair Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 623 Çözümler 5 26 Nisan 2025 #4 Abi satın almak ne alaka, herhangi bir tarayıcıyı açıyorsun google.com yazıyorsun googledasın zaten Allah Allah, enayiler (!)
Abi satın almak ne alaka, herhangi bir tarayıcıyı açıyorsun google.com yazıyorsun googledasın zaten Allah Allah, enayiler (!)
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 852 Çözümler 2 26 Nisan 2025 #5 Elon delisinin alıp X browser yapması yok mu?
L LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.756 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 26 Nisan 2025 #6 Chrome'un canı cehenneme. Rakiplerinden oldukça geride.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.672 Makaleler 49 Çözümler 12 26 Nisan 2025 #7 Şu soruyu sormak istiyorum: Google batarsa ne olur? YouTube Android Veri Merkezleri vb. yok olacak diyebilir miyiz? LazJedi dedi: Chrome'un canı cehenneme. Rakiplerinden oldukça geride. Genişletmek için tıkla... Piyasa değeri öyle demiyor hocam. BursaliEfsane dedi: Elon delisinin alıp X browser yapması yok mu? Genişletmek için tıkla... Hiç şaşmam.
Şu soruyu sormak istiyorum: Google batarsa ne olur? YouTube Android Veri Merkezleri vb. yok olacak diyebilir miyiz? LazJedi dedi: Chrome'un canı cehenneme. Rakiplerinden oldukça geride. Genişletmek için tıkla... Piyasa değeri öyle demiyor hocam. BursaliEfsane dedi: Elon delisinin alıp X browser yapması yok mu? Genişletmek için tıkla... Hiç şaşmam.
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 26 Nisan 2025 #8 OpenAI alırsa hiç şaşırmam, agent olarak AI tarafından yönetilen tam entegre tarayıcı haline getirirler ve yeni bir atılım olur onlar için.
OpenAI alırsa hiç şaşırmam, agent olarak AI tarafından yönetilen tam entegre tarayıcı haline getirirler ve yeni bir atılım olur onlar için.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.672 Makaleler 49 Çözümler 12 26 Nisan 2025 #9 Fermion dedi: OpenAI alırsa hiç şaşırmam, agent olarak AI tarafından yönetilen tam entegre tarayıcı haline getirirler ve yeni bir atılım olur onlar için. Genişletmek için tıkla... ABD adalet bakanlığı, adil değil şahsen. O zaman Microsoft'a da Windows sattırması gerekir. Piyasa değeri en fazla Windows.
Fermion dedi: OpenAI alırsa hiç şaşırmam, agent olarak AI tarafından yönetilen tam entegre tarayıcı haline getirirler ve yeni bir atılım olur onlar için. Genişletmek için tıkla... ABD adalet bakanlığı, adil değil şahsen. O zaman Microsoft'a da Windows sattırması gerekir. Piyasa değeri en fazla Windows.
D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.104 Çözümler 6 26 Nisan 2025 #10 Olay mahkeme kararıyla berirlenecekmiş sanırsam, Google kendi isteğiyle satmıyor yani.