- Makaleler
- 49
Evet, fakat dava bitmiş değil.Olay mahkeme kararıyla berirlenecekmiş sanırsam, Google kendi isteğiyle satmıyor yani.
Evet, fakat dava bitmiş değil.Olay mahkeme kararıyla berirlenecekmiş sanırsam, Google kendi isteğiyle satmıyor yani.
Çok kullanılıyor olması iyi olduğu anlamına gelmez. Düz internet kullanıcıları varsayılan tarayıcıları değiştirmediği için ve tamamen alışkanlıktan kullandıkları için Chrome çok kullanılıyor. Daha fazlasını isteyen internet kullanıcılarına kesinlikle hitap etmiyor. Özellik bakımından yetersiz.Piyasa değeri öyle demiyor hocam.
Buna katılmıyorum. Bir ürün iyiyse insanlar değiştirme ihtiyacı hissetmez. Örneğin Android de Chrome canavar gibi çalışır ve bu kullanım oranlarina yansır. Windows da Edge varsayılan olarak gelir ancak herkes için iyi çalışmaz ve Windows tarafında kullanım oranı daha düşüktür.Çok kullanılıyor olması iyi olduğu anlamına gelmez. Düz internet kullanıcıları varsayılan tarayıcıları değiştirmediği için ve tamamen alışkanlıktan kullandıkları için Chrome çok kullanılıyor. Daha fazlasını isteyen internet kullanıcılarına kesinlikle hitap etmiyor. Özellik bakımından yetersiz.
6 aydır Edge kullanıyorum bilgisayarım başka tarayıcı açamadığı için. Pişman değilim, piyasadaki çoğu tarayıcıdan daha istikrarlı çalışıyor benim için.Buna katılmıyorum. Bir ürün iyiyse insanlar değiştirme ihtiyacı hissetmez. Örneğin Android de Chrome canavar gibi çalışır ve bu kullanım oranlarina yansır. Windows da Edge varsayılan olarak gelir ancak herkes için iyi çalışmaz ve Windows tarafında kullanım oranı daha düşüktür.
Google, Android'in fişini çeker. Bir yolunu bulur, Android'i kullanılamaz hale getirir diye düşünüyorum.Chrome satılırsa garip bir şekilde Google zarar görebilir diye düşünüyorum, ayrıca Chrome satılırsa yakında Android kime satılacak haberleri de görmeye başlarız benden söylemesi.
Google'ın ana para kaynağı veri satışı ve reklamlar. Youtube ve Google.com bile tek basina herseyi ayakta tutar.Şu soruyu sormak istiyorum: Google batarsa ne olur?
vb. yok olacak diyebilir miyiz?
- YouTube
- Android
- Veri Merkezleri
Piyasa değeri öyle demiyor hocam.
Hiç şaşmam.
Nokia da Symbian için bu görüşe sahipti ne oldu? Symbian Vakfına dönüştü yeteri kadar önem verilseydi bugün Android'in esmesi bile okunmazdı Symbian yanında.Google, Android'in fişini çeker. Bir yolunu bulur, Android'i kullanılamaz hale getirir diye düşünüyorum.
Şahsen ben vermem. Bir yolunu bulur, imha ederim.
Symbian iyi değildi hocam önem verilse de pazar payı yüksek olmazdı. Zaten bu yüzden fişini çekmek zorunda kaldılar. Google androidi satmaz çünkü satması için bir sebep yok. Apple dışında kendi işletim sistemini geliştiren yok. Huawei ambargodan dolayı mecbur kaldı onun dışında kimsenin android den vazgeçeceğini sanmıyorum.Nokia da Symbian için bu görüşe sahipti ne oldu? Symbian Vakfına dönüştü yeteri kadar önem verilseydi bugün Android'in esmesi bile okunmazdı Symbian yanında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.