Chrome sekmelerde sesi kısma

ilkxr

Hectopat
Katılım
6 Ocak 2021
Mesajlar
244
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, ben Google Chrome'da sekmenin yanındaki küçük ses işaretine basınca kapanmasını istiyorum ama olmuyor. Bu özellik Brave tarayıcısında vardı. Bunu Google'a nasıl ekleyebilirim?


ses-sorunu_LI (2).jpg
 
Brave, Edge, Opera tarayıcılarında bu özellik sekmeye göre çalışıyor.

Chrome tarayıcısında ise sadece sitenin sesini kısıyor. Yani iki tane Twitch sekmesinden birinin sesini kısarsan, diğer Twitch sekmesinin de sesi kısılıyor.

Chrome tarayıcısında da aynı simgeden var. Ama sadece simge olarak var, herhangi bir işlevi yok.

Bu özellikleri Chromium yani Google sunmasına rağmen kendisi kullanmıyor. Niye böyle davranıyorlar anlamıyorum.
 
Bu sorun beni de sinir ediyordu, konuyu görünce paylaşmak istedim. "Smart Mute" adında Chrome uzantısını kullanıyorum. Örnek verdiğin gibi Twitch'te birden fazla kanal izliyorum, açık olan sekme hangisi ise onun sesini alıyor, diğerlerini otomatik sessize alıyor. Üstelik geçişleri çok hızlı, hissedilir bir gecikme yaşatmıyor. Tavsiye ederim, linkini de bırakayım şuraya.
 
Bu sorun beni de sinir ediyordu, konuyu görünce paylaşmak istedim. "Smart mute" adında Chrome uzantısını kullanıyorum. Örnek verdiğin gibi Twitch'te birden fazla kanal izliyorum, açık olan sekme hangisi ise onun sesini alıyor, diğerlerini otomatik sessize alıyor. Üstelik geçişleri çok hızlı, hissedilir bir gecikme yaşatmıyor. Tavsiye ederim, linkini de bırakayım şuraya.

Evet hocam geçişleri çok hızlı ve işime yaradı teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı