Chrome simgesi gözükmüyor

degirmencioglu_e

Centipat
Merhaba, sağ altta daha önce Chrome'un simgesi gözüküyordu üstüne yanlışlıkla tıkayıp açılan yerde bir yere bastım ve silindi geri nasıl getirebilirim?

Dosya Ekleri

• 315518981_1170735646889454_4295398984464458576_n.png
    315518981_1170735646889454_4295398984464458576_n.png
    24,6 KB · Görüntüleme: 196
Görev Yöneticisi'nin başlangıç kısmında gözüküyor mu? Bana kalırsa Chrome'un başlangıçta açılmasına hiç gerek yok, işlem yapmasına gerek yok. Zaten başlangıçta açılınca güncelleştirmeleri falan otomatik denetliyordur tahminimce. İsterseniz bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin.

Son düzenleme:
Görev Yöneticisi'nin başlangıç kısmında gözüküyor mu? Bana kalırsa Chrome'un başlangıçta açılmasına hiç gerek yok, işlem yapmasına gerek yok. Zaten başlangıçta açılınca güncelleştirmeleri falan otomatik denetliyordur tahminimce. İsterseniz bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin.

Başlangıç kısmında gözükmüyor ve fotoğraftaki yerdede simgesi çıkmıyor. Silip tekrar kurdum hiçbir şey değişmedi.

Nasıl geri geleceğini bilemiyorum, ancak oranın geri gelmesi demek Chrome'un arkaplanda çalıştığı anlamına gelir ve Chrome hatrı sayılır bir miktarda RAM tüketiyor. Ben orada görünce direkt kapatıyorum.

Nasıl geri geleceğini bilemiyorum, ancak oranın geri gelmesi demek Chrome'un arka planda çalıştığı anlamına gelir ve Chrome hatrı sayılır bir miktarda RAM tüketiyor. Ben orada görünce direkt kapatıyorum.

Hocam bende Chrome'u kapattığım zaman sağ altta açık kalıyordu oradanda sağ tıklayıp kapatıyordum, aynı işlemi en son yaptığımda yanlış bir yere bastım sanırım artık gözükmüyor.

Hocam bende Chrome'u kapattığım zaman sağ altta açık kalıyordu oradanda sağ tıklayıp kapatıyordum, aynı işlemi en son yaptığımda yanlış bir yere bastım sanırım artık gözükmüyor.
Artık görünmediği için kapalı oluyor işte. Arka planda çalışmıyor artık. Kapattığınızda tamamen kapanıyor yani hocam.

Emin değilim ama alttaki ayarın açık olması lazım sanırım.

1669926705030.png

Ayrıca Görev çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin adlı bir ayar var Windows içinde. Orada Chrome'u görüyorsanız açmayı deneyin.

1669926761472.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı