Ağ kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bağlantıdaki zayıflık ya da yazılımsal sorunlardan oluyor. Yukarıda önerdiğim modemi yeniden başlatma, kablo ile bağlantı olayını denediniz mi? Son yöntemi de herhangi bir uygulama açık değilken ve yönetici olarak çalıştırıp deneyin.
Ayrıca Microsoft'un sunduğu ağ onarma işlemlerine de göz atabilirsiniz.
Windows'ta ağ bağlantısı sorunlarını gidermek için deneyebileceğiniz farklı yöntemler hakkında bilgi edinin.
support.microsoft.com
DNS ön belleğini temizleme ve değiştirmeyi de deneyebilirsiniz. Flush DNS ile ön belleği temizleyip, en hızlı DNS ile gecikme süresi düşük bir DNS uygulayabilirsin.
DNS Jumper is a free and portable software that lets you change DNS with a few clicks and is the world's first IPv6 support software.
www.sordum.org
Eki Görüntüle 1470794
Önemli dosyalarınız yoksa Windows 7 yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Yükleme işleminden sonra ilk olarak tüm güncelleştirmelerini alın. Daha sonra tarayıcıları kurun. Windows 7 Home Premium 64-Bit öneririm.
Windows 7 ISO Arşivi Şifreli arşivler için şifre: technopat NOT: Tüm dosyalar orijinaldir, güvenle indirebilirsiniz. Yaşadığınız sorunlar için lütfen yeni konu açınız. Bu konu sadece kaynak olması için açılmıştır. ISO bütünlüğünü doğrulamak için Hash doğrulaması yapabilirsiniz...
www.technopat.net
Windows 10 yerine 8.1 ya da Linux işletim sistemlerine de bakabilirsiniz.
Windows 8.1 kullanıcıları için güncelleme sorunları, sürücü desteği, yazılım uyumluluğu ve güvenlik çözümleri. Eski sistemlerden geçiş yapanlar için kılavuzlar.
www.technopat.net
Linux tabanlı diğer işletim sistemleri.
www.technopat.net
Mesela bazı dizüstü bilgisayarlar Windows 8 ile geliyor. Daha performanslı çalışsın diye Windows 7 yükleyenler oluyor ve dizüstü bilgisayarın sürücüleri uyumlu olmuyor. Ya hiç çalışmıyor ya da sorunlu çalışıyor.