Chrome software reporter tool yüksek CPU kullanımı

Abdullah Kaya12

Picopat
Merhabalar Chrome'yi açtım ve bir siteye girdim ardından bilgisayarın fanlarının sesi arttı ben de merak ediyor. Görev yöneticisinden baktım Chrome'de software reporter tool %55 CPU kullanıyor, daha sonra düştü tabii. Bunun çalışması benim girmiş olduğum site ile bağlantılı mıdır? Yani bir şey oldu da mı çalıştı? Yoksa zaten çalışacak mıydı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar Chrome'yi açtım ve bir siteye girdim ardından bilgisayarın fanlarının sesi arttı ben de merak ediyor. Görev yöneticisinden baktım Chrome'de software reporter tool %55 CPU kullanıyor, daha sonra düştü tabii. Bunun çalışması benim girmiş olduğum site ile bağlantılı mıdır? Yani bir şey oldu da mı çalıştı? Yoksa zaten çalışacak mıydı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Bilgisayarına virüs bulaşmış olabilir. Virüs taraması yapabilir misin?

Software reporter tool virüsten ziyade sistemdeki sorunları veya kullanıcı sorunlarını Google'ye bildirmek için yapılan bir araçtır virüs olduğunu zannetmiyorum ama sen yine de yapabilirsin tarama.

Kral arkadaşın sorunu düzelmiş zaten. Ne olur ne olmaz yap dedim bir zarara girmez sonuçta :)

@Abdullah Kaya12 Bir de Vivaldi indirip dene, ikisi de aynı taban. Bir bakalım.

Hocam öneri için teşekkür ederim ama merak ettiğim şey software reporter tool ile virüsün bir bağlantısı var mı yani acaba siteye girdiğimde virüs mü kaptım o yüzden mi çalıştı software reporter tool.

Hocam öneri için teşekkür ederim ama merak ettiğim şey software reporter tool ile virüsün bir bağlantısı var mı yani acaba siteye girdiğimde virüs mü kaptım o yüzden mi çalıştı software reporter tool.

Evet virüsden kaynaklı olabilir o yüzden bir virüs taraması yap dedim. Kaybetceğin bir şey olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı