Çözüldü Chrome Splendid Teması Geri Butonu Rengi Nasıl Değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bağlantıyı önceki mesaja gömmüştüm. Güncel değil. En azından Chrome mağazası öyle diyor. Temayı genel olarak kullanıyorum. Hem üst tarafı hem yeni sekmeyi değiştiriyor. Çok uzun zamandır kullanıyorum. Değiştirmek istemiyorum. Değiştirmeden çözmeye çalışacağım.

Tema: Splendid
Temayı kaldırıp tekrar kurduğumda istediğim gibi eski haline döndü.
Geri dönme tuşu geri dönecek bir webadresi olduğunda 2. görseldeki gibi koyu olur. Geri dönülecek bir webadresi yoksa 1. görseldeki gibi basılamaz hale gelir.

Kullandığınız temadan kaynaklı diye düşünüyorum. Tema'yı geliştiren arkadaşa güncellemesi için sayfasından yazabilirsiniz. Ya da bu temaya benzer, güncel bir temaya geçiş yapabilirsiniz.

Chrome kendi sunduğu tema seçeneklerine göz atmanızı öneririm. Temalar dışında butonların renklerini değiştiren bir ayar bilmiyorum. Uzantı mağazasına göz atacağım, varsa öneri yaparım.
Windows 10 koyu mod alarak ya da bağlantıda gösterdiğim kodu girerek koyu temayı aktifleştirebilirsiniz.
Ben de böyle gözüküyor. Varsayılan koyu temayı kullanıyorum.

Okuma yazmanda sıkıntı olmadığını varsayıyorum. Dikkatli bakınca ilk görseldekinde ileri ve geri ok tuşlarının farklı renkte olduğunu renk körü olarak ben bile anlıyorum. İkisinde de geri ok tuşu aktif/tıklanabilir halde iken ileri ok tuşu pasif/tıklanamaz durumda. İlki bugün çekildi, birkaç gündür var. Diğeri ise 7 Temmuz 2020'de çekilmiş. 13'ünde bile ikincideki durumda olan ekran görüntüsü var elimde.
Güncellemeden önceki sürümü bulursan o sürüme dön.
Neden? Güncelini kullanırken bir özelliği değiştiremiyor muyum?
Kullandığınız temadan kaynaklı diye düşünüyorum.
Muhtemelen bu yüzden. Denemek için gizli sekmeyi açtığımda orada normal/istediğim şekilde. Temayı değiştirmeden düzeltmeye çalışacağım.

Temayı araç çubuğu için mi? Yoksa yeni sekme sayfasındaki görsel için mi kullanıyorsunuz?
Yeni sekme sayfasındaki görsel içinse, istediğiniz görseli yeni sekme sayfasına ekleyebiliyorsunuz.
Ayrıca Tema bağlantısını atar mısınız? Bu arada Tema geliştiricisine geri bildirim yapmayı unutmayın. Eğer düzenli güncelleme veren biriyse, büyük ihtimalle sorununuzu çözecektir.

Bende tema bu şekilde gözüküyor. Görselleri ayırt etme konusunda pek iyi değilim. Halen sorunlu gözüküyor mu? Windows 10 saydamlık efekti kapalı ve koyu tema olarak kullanıyorum. Bu arada koyu tema açık olmasına rağmen, arama çubuğu'nun arka planı beyaz gözüküyor.

Bağlantıyı önceki mesaja gömmüştüm. Güncel değil. En azından Chrome mağazası öyle diyor. Temayı genel olarak kullanıyorum. Hem üst tarafı hem yeni sekmeyi değiştiriyor. Çok uzun zamandır kullanıyorum. Değiştirmek istemiyorum. Değiştirmeden çözmeye çalışacağım.

Tema: Splendid
Temayı kaldırıp tekrar kurduğumda istediğim gibi eski haline döndü.

Çözüm
Bu arada kullandığınız temayı bozmadan, yeni sekme sayfasının görsellerini değiştirebilirsiniz.
Google sunduğu ve sizin yüklediğiniz resimleri kullanabilirsiniz. Günlük olarak yenile ya da sadece seçtiğiniz resim gözükebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…