Colonel Kurtz Kilopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 174 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar ne oldu ben de bilemedim, Chrome şüpheli bir site ile açılıyor işte bu; Ayarlardan baktığımda değiştiremiyorum, her bilgisayar açıldığında bu site karşıma çıkıyor, bir sonraki restarta kadar görmüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2019
Arkadaşlar ne oldu ben de bilemedim, Chrome şüpheli bir site ile açılıyor işte bu; Ayarlardan baktığımda değiştiremiyorum, her bilgisayar açıldığında bu site karşıma çıkıyor, bir sonraki restarta kadar görmüyorum.
outcastagne Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.224 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 4500 3.60 GHz - ASUS B450M DRAGON - ASUS DUAL RTX 2060 VER.6 GB (Undervolt 800 mV/1775 MHz) - CORSAIR Vengeance LPX 2x8 3200 MHz RAM - WD Blue SN570 500 GB Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2019 #2 AdwCleaner ile taratıp temizleyin. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin.
Hasan Sangrento Megapat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 153 2 Haziran 2019 #3 Virüs taraması yapmanı tavsiye ederim. Kendi kendine bir site niye açılsın? Ya da alternatif bir çözüm olarak ; Chrome'un ayarlarından "Chrome başlatığında aç" gibi bir özellik olması lazım. Orada o site olmamasına dikkat et. Eğer var ise kaldır.
Virüs taraması yapmanı tavsiye ederim. Kendi kendine bir site niye açılsın? Ya da alternatif bir çözüm olarak ; Chrome'un ayarlarından "Chrome başlatığında aç" gibi bir özellik olması lazım. Orada o site olmamasına dikkat et. Eğer var ise kaldır.
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.053 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 2 Haziran 2019 #4 Chrome onarım aracı ile tarayıcını tarat. Uzantılarını kontrol et. diğer tarayıcılarda bu gibi sorunlar varmı?
Chrome onarım aracı ile tarayıcını tarat. Uzantılarını kontrol et. diğer tarayıcılarda bu gibi sorunlar varmı?
Hasan Sangrento Megapat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 153 2 Haziran 2019 #5 Metagmae.org Virüsü Bilgisayarım her açıldığında metagmae.org adlı bir sayfa açılıyor. Böyle Rusça şeyler var. Bu virüsü nasıl kaldırabilirim. Eğer cinsel içerik sayılmazsa (pek cinsel içerik sayılmaz) fotoğrafları koyabilirim. www.technopat.net Bu konuya bakmanızı da yeğlerim.
Metagmae.org Virüsü Bilgisayarım her açıldığında metagmae.org adlı bir sayfa açılıyor. Böyle Rusça şeyler var. Bu virüsü nasıl kaldırabilirim. Eğer cinsel içerik sayılmazsa (pek cinsel içerik sayılmaz) fotoğrafları koyabilirim. www.technopat.net Bu konuya bakmanızı da yeğlerim.
Alodian Hectopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 162 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Part-Time Adamlık 2 Haziran 2019 #6 Chrome (sağ tık) > Özellikler > Kısayol > Hedef'i kontrol eder misiniz? Kısayol şüpheliyse orijinal Chrome kısayoluyla değiştiriniz.
Chrome (sağ tık) > Özellikler > Kısayol > Hedef'i kontrol eder misiniz? Kısayol şüpheliyse orijinal Chrome kısayoluyla değiştiriniz.