Metagmae.org Virüsü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

artikyokumbb

Kilopat
Bilgisayarım her açıldığında metagmae.org adlı bir sayfa açılıyor. Böyle Rusça şeyler var. Bu virüsü nasıl kaldırabilirim. Eğer cinsel içerik sayılmazsa (pek cinsel içerik sayılmaz) fotoğrafları koyabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sürücü bulucu kullanmayın boşa demiyoruz. Sürücü bulucu kullanmışsın. Bulunanların hepsini kaldırın sonra denetim masasından slimdriver kaldıysa kaldırın.
Aynı sıkıntı bendede vardı şuan programı yükleyip tarattım ve bulunan tehtidleri sildim. Teşekkür ederim :)
Sanırım bişeyleri yanlış yaptım. Bilgisayarımı açtığımda karşıma normalde otomatik açılan programların açılmadığı için başlatma programları açma kapama şeysine baktım. Kapalıymış. Demekki o yüzden gelmiyormuş bu site yeniden. Neyse yeniden açıp bilgisayarıma reset attığımda bunla karşılaştım ne yapmam gerekli?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    48,2 KB · Görüntüleme: 525
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
Bilgisayarımda son 1-2 gündür metagmae.org virüsüyle uğraşıyorum. Bilgisayarımı her açtığımda karşıma çıkıyor. MBAM vb programlarla tarama yaptırdım. Sorunlu öğeleri sildim ama hala problem devam ediyor. Bilgisayarda kaldırmadığım program kalmadı. Özel dosyalarımın yoğunluğu nedeniyle format attırmak istemiyorum. Formatsız şekilde çözüm olabilecek bir öneriniz varsa denemek isterim.
Saygılar.
Comodo hijack cleaner, adwcleaner, zemana antimalware ile taratmanı öneririm ayrıca zamanlanmış görevler kısmında bilinmeyen bir görev varsa devre dışı bırakabilirsin. Yukarıda verdiğim yazılımların kullanım yönergesi forumda mevcut arayıp bulabilirsin :)

Arkadaşlar merhaba,
Bilgisayarımda son 1-2 gündür metagmae.org virüsüyle uğraşıyorum. Bilgisayarımı her açtığımda karşıma çıkıyor. MBAM vb programlarla tarama yaptırdım. Sorunlu öğeleri sildim ama hala problem devam ediyor. Bilgisayarda kaldırmadığım program kalmadı. Özel dosyalarımın yoğunluğu nedeniyle format attırmak istemiyorum. Formatsız şekilde çözüm olabilecek bir öneriniz varsa denemek isterim.
Saygılar.
Benim MBAM ile geçti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı