Chrome tabanlı YouTube Music'i nasıl uygulama olarak yaparım?

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
Biraz karışık dedim kabul. mesela bilgisayarda YouTube Music'i biz nasıl masaüstüne çeviriyoruz uygulama yükle yapıyoruz ama Chrome tabanlı oluyor ben kendime sadece bildiğin Chrome tabanlı değil direkt program olarak nasıl yaparım? hangi dil kullanmalıyım? direkt YT Music'i kopyalasam program gibi olmaz mı, nasıl yaparım en baştan yazmam mı lazım Chrome'deki, kodlarla yapılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler biraz bilgisiz gibi konuşuyorsam kusura bakmayın nasıl yani yapacağım ben bunu geliştirebilir miyim mesela daha stabil optimize hale getirde animasyon mesela gibi gibi ve direkt nasıl yapabilirim yani.
Kendi uygulamalarınızı geliştirmek için daha çok. Bence chrome uygulamasını kullanmaya devam edin. Sizin için önemliyse spotify gibi pc uygulaması olan bir platform kullanın.

Kendi uygulamalarınızı geliştirmek için daha çok. Bence Chrome uygulamasını kullanmaya devam edin. Sizin için önemliyse Spotify gibi PC uygulaması olan bir platform kullanın.

Spotify pek hoşuma gitmiyor benim istediğim. Kendime zaten ben ve ailem kullanır Chrome tabanlı olması iyi olmuyor benim için ya biraz da şöyle diyeyim can sıkıntısı. C biliyorum ben ondan böyle dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…