Chrome Temp dosyaları silinmiyor

kuzey01001tt

Femtopat
Daha fazla  
Bu Google logolu dosyayı silemiyorum. Sile basıyorum, hiçbir şey olmuyor. Aç diyorum, Google'den aynı dosyayı indiriyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-04-15 231024.png
    Ekran görüntüsü 2021-04-15 231024.png
    53,1 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleyen: Moderatör:
yanlış bilmiyorsam önbellek için kullanılan bir alan (emin değilim), çok büyük bir yer kaplıyorsa kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.

Windows defender veya antivirüs var ise sorunlu bir dosya olsa zaten uyarı verirlerdi. Yine de silmek istiyorum diyorsan, görev yöneticisinden chrome'yi kapatıp tekrar dene veya Chrome ayarlarından kapalı olsa dahi arkaplanda çalışması için bir seçenek vardı onu da kapatıp dene, hiç olmadı PC yeniden başlat veya güvenli modda başlatıp silmeyi dene.

Windows Defender veya antivirüs var ise sorunlu bir dosya olsa zaten uyarı verirlerdi. Yine de silmek istiyorum diyorsan, görev yöneticisinden Chrome'yi kapatıp tekrar dene veya Chrome ayarlarından kapalı olsa dahi arka planda çalışması için bir seçenek vardı onu da kapatıp dene, hiç olmadı PC yeniden başlat veya güvenli modda başlatıp silmeyi dene.

Google sayfasından inen bir şey digil dosya silinmiyordu bende yanlışlıkla Google'yi seçtim şimdi hiç silinmiyor.
Ekran görüntüsü 2021-04-15 235348.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı