Chorma'a karanlık tema ekledim sonra kaldırmak istedim kaldırdı ama sayfalar halen siyah. Arama yaptığımda sonuçlar siyah bir zeminde çıkıyor ve şu an da Technopat'da da siyah tema var. Technopat'da da hatalı duruyor zaten tema tamamen bu temayı nasıl kaldırabilirim?
You might have unwanted software or malware installed on your computer if you experience: Pop-up ads and new tabs that won't go away Your Chrome homepage or search engine keeps changing without
support.google.com
Çözüm tarayıcı ayarlarını bu bağlantı doğrultusunda sıfırlamak.
Pc varsayılan olarak karanlık modda ise siteler otomatik olarak karanlık moda göre görüntülenir. Google arama sonuçlarındaki karanlık modu ayarlar ikonu altından değiştirin.
Technopat'taki temayı ise "Sosyal seçenekleri" ayarlarından değiştirin.
PC varsayılan olarak karanlık modda ise siteler otomatik olarak karanlık moda göre görüntülenir. Google arama sonuçlarındaki karanlık modu ayarlar ikonu altından değiştirin. Eki Görüntüle 1215929
Technopat'taki temayı ise "sosyal seçenekleri" ayarlarından değiştirin. Eki Görüntüle 1215927
Arama modu teması karanlık değil kapalı yazıyor teknopatıda karanlık kullanıyorum. Sorun ne halen çözemedim. PC Win 8.1 karanlık tema yok eklenti de yok.
You might have unwanted software or malware installed on your computer if you experience: Pop-up ads and new tabs that won't go away Your Chrome homepage or search engine keeps changing without
support.google.com
Çözüm tarayıcı ayarlarını bu bağlantı doğrultusunda sıfırlamak.