Çözüldü Chrome tüm temalar nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Chorma'a karanlık tema ekledim sonra kaldırmak istedim kaldırdı ama sayfalar halen siyah. Arama yaptığımda sonuçlar siyah bir zeminde çıkıyor ve şu an da Technopat'da da siyah tema var. Technopat'da da hatalı duruyor zaten tema tamamen bu temayı nasıl kaldırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
chrome://settings/appearance altındaki "varsayılana sıfırla" seçeneğini deneyin.

Eki Görüntüle 1215979

Başka da nasıl çözülür bilmiyorum.

Yok hocam düzelmiyor sağ olun.
Bakın arkadaşlar böyle görünüyorlar.
Arkadaşlar çözümü buldum.

Çözüm tarayıcı ayarlarını bu bağlantı doğrultusunda sıfırlamak.
Tüm eklentileri kaldırdıktan sonra tarayıcının temasını değiştirdiniz mi?

Pc varsayılan olarak karanlık modda ise siteler otomatik olarak karanlık moda göre görüntülenir. Google arama sonuçlarındaki karanlık modu ayarlar ikonu altından değiştirin.

Technopat'taki temayı ise "Sosyal seçenekleri" ayarlarından değiştirin.

Arama modu teması karanlık değil kapalı yazıyor teknopatıda karanlık kullanıyorum. Sorun ne halen çözemedim. PC Win 8.1 karanlık tema yok eklenti de yok.

chrome://settings/appearance altındaki "Varsayılana sıfırla" seçeneğini deneyin.

chrome://settings/appearance altındaki "varsayılana sıfırla" seçeneğini deneyin.

Eki Görüntüle 1215979

Yok hocam düzelmiyor sağ olun.
Bakın arkadaşlar böyle görünüyorlar.
Arkadaşlar çözümü buldum.

Çözüm tarayıcı ayarlarını bu bağlantı doğrultusunda sıfırlamak.

Dosya Ekleri

• karanlık tema.PNG
    19,3 KB · Görüntüleme: 59
  • sayfa.PNG
    416,4 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…