Çözüldü Chrome'da "Tüm yer işaretleri" kısmı nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Turhan.svn35

Centipat
Daha fazla  
1695122432217.png

Bu kısmı bir türlü kapatamadım ayarlardan vs. nasıl kapatabilirim?

Bu tarz şeyler bir tek bana gelmiyor galiba. O kısım değişmediyse ''Diğer yer işaretleri'' olarak geçer. Bu tüm Chromium tarayıcılarda böyledir. Klasörü direkt silemezsiniz. Klasör içini boşaltır veya silerseniz kaybolur.

Ben mesela o klasörü kullanıyorum. Edge tarayıcısında fark ettiyseniz küçük bir çizgi ile ayrılmış şekilde duruyor. Brave, Chrome, Vivaldi, Yandex ve Opera(bu belki değişebilir. Opera'nın yer imi sistemi eski, hızlı erişim ile karışıyor ve bozuk) tarayıcılarında da var.

2023-09-19_15-41.png

2023-09-19_15-42.png

Silince veya yer işaretini, yer işaretleri çubuğuna taşıyınca kaybolması gerekiyor.

Bunun dışında Google profili ile eşleşen bir klasörde olabilir. Ana tarayıcım Chrome olmadığından, Chrome üzerinde oturum açma kapalı. Senkronizasyon hatasıda olabilir. Senkronizasyon sistemlerini oldum olası sevmem. Parola, yer işaretleri ve uzantılar dışında da kullanmam. Senkronizasyon'u duraklatıp, sıfırlayıp sonra tekrar başlatmayı da deneyebilirsiniz.

2023-09-19_15-46.png

Test etmek için Chrome beta, geliştirici veya Canary sürümlerinden birini indirip bakabilirsiniz.

chrome://flags
Aç aramaya;
#power-bookmarks-side-panel
Yaz bunu bul disabled yap.

Hocam; dediğini URL kısmına yazınca direkt Google arama sayfasında çıkıyor, ben mi yanlış yapıyorum?

Edit: Sizin Chrome güncel mi peki, şu an dediğiniz kısma giriş yapılmıyor sanırım.
Ayarlar kısmından girildiğinde de yan paneli kapatma seçeneği yok.

Dosya Ekleri

• chrome_2023-09-19_18-06-04.png
    chrome_2023-09-19_18-06-04.png
    15,5 KB · Görüntüleme: 263
Hocam; dediğini URL kısmına yazınca direkt Google arama sayfasında çıkıyor, ben mi yanlış yapıyorum?

Edit: Sizin Chrome güncel mi peki, şu an dediğiniz kısma giriş yapılmıyor sanırım.
Ayarlar kısmından girildiğinde de yan paneli kapatma seçeneği yok.
chrome://flags

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı