Chrome Update ile bulaşan Omnidol virüsü nasıl kaldırılır?

ahbenoto

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, dalgınlıkla Chrome Update indirdim, virüs girdi. Ne yapmam lazım? Omnidol isimli şey virüs ve silemiyorum. Chrome falan kaldırdım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ss.png

Hocam yaklaşık 3 saattir uğraşıyorum malwarebytes indirin tarama yapın ama derin tarama
sonrasında program filestaki C:\Program Files\Google\Chrome klasöründe virüs bulunmakta buraya erişim engeli koyuyor buranın erişim engelini kaldırmak içinde unlocker kullandım.
Açıkcası canım çıktı her şeyi denedim ve unlocker ile delete yapın o klasörü.

Chrome'u tamamen kaldırmanız gerekiyor kalkması için

NOT: İlk Chrome'u kaldırın sonrasında C:\Users\(KULLANICIİSMİN)\AppData\Local\Google klasöründeki userdatayı silin ve sonrasında yukarıdaki dediklerimi yapın. Ancak chrome'daki olayları kaldırıyor. Microsoft edge'de halen bulunuyor ancak bilgisayardada bulunmaktadır en iyis malwarebytes ile deep search yapmak önerimdir.

Son düzenleme:
Vallahi hocam virüs dosyalarını sildim bir programla ama sürekli geri geldi dosyalar ya da yenileri oluştu bilemiyorum bayağı bir uğraştım. PC'yi kapattım yarın formatlayacağım son çözüm o her halde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

yabancı sitelerde bu videoyu buldum. chrome düzeldi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı