Chrome Update ile bulaşan Omnidol virüsü nasıl kaldırılır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

yabancı sitelerde bu videoyu buldum. chrome düzeldi

Çook teşekkürler denedik sorun çözüldü. Çalışıyor arkadaşlar.

Peki program ekle kaldır tarafında Chrome Update uygulaması kaldırılabiliyor mu?

Kaldırılabiliyor ben ilk iş onu kaldırmıştım. Ama sadece Chrome tarayıcısyla ilgili bir sorun değil Regedit dosyalarında kalıntılar oluyor Windows dosyaları içerisinde de bir şeyler kalıyor ben onları kaldıramamıştım sildikçe tekrardan dosya geri yükleniyordu.

Kaldırılabiliyor ben ilk iş onu kaldırmıştım. Ama sadece Chrome tarayıcısyla ilgili bir sorun değil Regedit dosyalarında kalıntılar oluyor Windows dosyaları içerisinde de bir şeyler kalıyor ben onları kaldıramamıştım sildikçe tekrardan dosya geri yükleniyordu.
Ben de program tarafından kaldıramadım dosya bulunamadı hatası aldım sürekli. Regeditten silsem bile kalacağı için içim rahat etmedi formatta buldum çareyi. virüs yeni sanırım bulaşma kaynağını bulup haber yaparlar umarım geçmiş olsun

Hocam ben chrome mu silmiştim bu omnidol sıkıntısından sonra videodakilerin hepsini yaptım ama geri yükleyemiyorum belirlenemeyen bir hata nedeniyle yükleme başarısız oldu hatası arıyorum acaba nasıl düzeltebilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı