Chrome ve Internet Explorer Hay Aksi/Bilinmedik Hata Sorunu

RTX 2080 Ti

Kilopat
Artık dayanamıyorum Google'da film sitesi açıyorum sürekli "Hay aksi!" diyor. Internet Explorer'de denedim onda da sürekli bilinmedik bir hata deyip kapatıyor. Hatta Google'da ısrarcı olursam bilgisayar kendine reset atıyor. Benden istediğiniz tarama raporu olursa söylerseniz hemen yaparım. Benim aklıma AV kalıntıları geldi ama onları da @Murat5038 önerdiği yöntemle temizlemeyi denedim, yapamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim.

@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
@Murat5038 dediğinizi yaptım fakat sorun çözülmedi hala devam ediyor. Benden istediğiniz rapor var mı ?

Sürekli bu hatayı veriyor:
upload_2018-1-13_17-28-50.png

Acaba RAM mi yetmiyor da sonra Google çöküp hata veriyor?

Sistem tarama 1: GSI6_LAMERBIL_lamer_01_13_2018_18_11_24.zip — RGhost — файлообменник

@Murat5038 bide AV kalıntıları temizlemek için verdiğin dosya çalışmadı. Güvenli modda denedim ama "Please Wait" de kaldı.
2. taramayıda yapıyorum

Benden istediğiniz rapor var mı ?
En başta zaten istenmişti. Vermemiştiniz.

Eset ve Zemena hala duruyor. Zararlı görünürde yok. Ancak önemli sistem dosyaların değişmiş. Win 7 kullanıyorsun. Win 10'a geçin sistem destekliyorsa.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı