Saçma sapan yorumlar yaparsanız silmeleri gayet doğal. Opera ve Chrome gibi 2 devin yanında Firefox önermek saçmalığın daniskasıdır. Firefox performans veya herhangi hiçbir alanda Chrome ve Opera'nın önüne geçemez.
Saçma sapan yorumlar yaparsanız silmeleri gayet doğal. Opera ve Chrome gibi 2 devin yanında Firefox önermek saçmalığın daniskasıdır. Firefox performans veya herhangi hiçbir alanda Chrome ve Opera'nın önüne geçemez.
Opera ve chrome arka kapıları kapatılamayan browserlerdir, firefox bunların piri olmasa linux sistemlerde demirbaş olmazdı, uzun süre bütün browserleri denedim.
Bir işlem açınca CPU tüketimi artıyorsa yazılımsal bir sorun olabilir. Ya da cihazınız artık güncel tarayıcıları çalıştırmaya yetmiyor olabilir. Aşağıda önerdiğim yöntemleri ilk olarak uygulayın.
Arkadaşlar merhaba. Sorunum işlemcimin Opera GX tarafından resmen işgal edilmesi. Bu sorun önceden de vardı fakat bu kadar fazla değildi ama artık sorun yaratmaya başladı. 1080p video izlerken bile arada bir donmalar yaşıyorum sanki 25 FPS izliyormuşum gibi hissediyorum. Ekranı büyültüp...
www.technopat.net
Chrome için önerdiğim ayarları yapmanızı öneririm. Opera'ya göre daha istikrarlı bir tarayıcıdır.
Google Chrome, Google tarafından geliştirilen ücretsiz bir web tarayıcısıdır. Eylül 2008'de Microsoft Windows sürümü yayımlanmış; daha sonra Linux, macOS, iOS ve Android sürümleri de geliştirilmiştir. Google, Chrome'un kaynak kodlarının büyük kısmını Chromium adlı açık kaynak projesi kapsamında...
www.technopat.net
Ayrıca sistemi yoran diğer işlemleri kontrol edin. Güncellemeleri yapın ve Windows'a ince ayar çekin. Bağlantıda temel olarak ne yapabileceğiniz anlatılmış.