R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, son zamanlarda benim Chrome'um çok kasmaya başladı ve Edge'e geçiş yapmaya başlayacağım. Chrome verilerimi nasıl Edge'e aktarabilirim?
Arkadaşlar, son zamanlarda benim Chrome'um çok kasmaya başladı ve Edge'e geçiş yapmaya başlayacağım. Chrome verilerimi nasıl Edge'e aktarabilirim?
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 14 Nisan 2021 #2 Edge>ayarlar>ayarlarda ara>tarayıcı verilerini içeri aktar. Artı 0 Eksi Çözüm
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 14 Nisan 2021 #3 Edge kurduğunuzda başlangıçta soruyor tarayıcıdan veri aktarmak ister misiniz? diye. Artı 0 Eksi
KS KS R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #4 kade dedi: Edge>ayarlar>ayarlarda ara>tarayıcı verilerini içeri aktar. Genişletmek için tıkla... Yardımların için teşekkürler. Dümdüz dedi: Edge kurduğunuzda başlangıçta soruyor tarayıcıdan veri aktarmak ister misiniz? Diye. Genişletmek için tıkla... Ben ilk başta yapmamıştım. Artı 0 Eksi
kade dedi: Edge>ayarlar>ayarlarda ara>tarayıcı verilerini içeri aktar. Genişletmek için tıkla... Yardımların için teşekkürler. Dümdüz dedi: Edge kurduğunuzda başlangıçta soruyor tarayıcıdan veri aktarmak ister misiniz? Diye. Genişletmek için tıkla... Ben ilk başta yapmamıştım.