Chrome "Violentmonkey" Kaldırılamayan Uzantı

liverock

Hectopat
Merhaba, bahse konu uzantıyı kaldırsam da Chrome uzantılar bölümünden yeni kişi ekle dediğimde Chrome'da tekrar bu uzantı ekleniyor. AdwCleaner gibi programlarla da tarattım, çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • İşletim sistemi: Windows 10 - 1809
  • Chrome sürümü: 74.0.3729.108 (Resmi Derleme) (64 bit) Sürümü
dff.jpg

İlk olarak Chrome web mağazasını açın. Google hesabınıza giriş yapmış olun.
Chrome Web Store
Sonrasında sağ üstteki vida simgesinden Uzantılarım ve uygulamalar sekmesini açın.
Screenshot_1.png

Screenshot.png

Screenshot (1).png
Açılan sayfadan yüklendi kısmından uzantı duruyorsa kaldırın.
Sonrasında kitaplık sekmesine geçip oradan uzantıyı kaldırın. Bu sekmede hesabınız Chrome ile bağlıyken eklediğiniz tüm uzantılar gözükür. İstediğinizi kaldırabilirsiniz.

Sonrasında Chrome ayarlar menüsünü açın. Resimlerde gösterildiği gibi senkronizasyon sıfırlayın.
Screenshot (1).png

Screenshot (2).png

Screenshot (3).png
Ek bilgi Chrome karanlık tema kullanmak istiyorsanız bağlantıdaki konuya bakın.
Chrome Tarayıcıya Karanlık Tema Geliyor - Technopat
Karanlık tema kullanırken Web mağazasından yüklediğiniz temayı sıfırlamayı unutmayın.

Son düzenleme:
Merhaba, bahse konu uzantıyı kaldırsam da Chrome uzantılar bölümünden yeni kişi ekle dediğimde Chrome'da tekrar bu uzantı ekleniyor. AdwCleaner gibi programlarla da tarattım, çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • İşletim sistemi: Windows 10 - 1809
  • Chrome sürümü: 74.0.3729.108 (Resmi Derleme) (64 bit) Sürümü
Eki Görüntüle 389286
Adwcleaner'i dener misiniz ?

Ayrıca Chrome'u tamamen silip de yükledim, detaylı olarak artık dosyalarıyla beraber yine de bu uzantı çıkıyor karşıma. Zaten uyarıda bilgisayarınızdaki başka bir program Chrome'un çalışma şeklini değiştirebilecek bir uygulama ekledi diyor. Chrome ayarlarıyla alakalı olduğunu sanmıyorum.

Arka planda bu uzantı ile bağlı olabilecek hangi uygulamalar çalışıyor?
Rica etsem Aida64 HTML raporunu da paylaşır mısın?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı