Bilgilerini satmıyor, alıyor. Satıyorsa en azından Opera GX gibi önüne gelene satmıyor.
Ne saçma bir düşünce. Renkleri karşılaştırmak gibi bir şey bu.
Bilgilerini satmıyor, alıyor. Satıyorsa en azından Opera GX gibi önüne gelene satmıyor.
"Bilgilerimi o nasil olsa aliyorlar.", "O satmazsa oburu satiyor." kafasinda birisi degilim. Dijital mahremiyet icin her buyuk kucuk adim degerlidir ama Opera ile Edge arasinda ciddi bir fark goremiyorum. Ikisi de kapali kaynak ve gizlilik dusmani firmalara ait. Tek fark birisi -yanilmiyorsam- Cin, digeri Amerika hukumetine fisliyor.Bilgilerini satmıyor, alıyor. Satıyorsa en azından Opera GX gibi önüne gelene satmıyor.
Ne saçma bir düşünce. Renkleri karşılaştırmak gibi bir şey bu.
"Bilgilerimi o nasıl olsa aliyorlar.", "o satmazsa oburu satiyor." kafasinda birisi degilim. Dijital mahremiyet için her buyuk kucuk adim degerlidir ama Opera ile Edge arasinda ciddi bir fark goremiyorum. Ikisi de kapali kaynak ve gizlilik dusmani firmalara ait. Tek fark birisi -yanilmiyorsam- cin, digeri Amerika hukumetine fisliyor.
Neresi saçma? Elin çinlisi bilgilerimizi güvenilir olmayan kişilere satıyor diyorum.
Ms satınca iyi oluyor da, Opera satınca kötü mü oldu şimdi? Ms sanki çok güvenilir bilim adamlarına satıyor bilgileri?
Tek açık kaynak kodlu tarayıcı Firefox zaten. Ayrıca çok güvenlik istiyorsanız en iyisi diye bir şeyNeresi saçma? Elin çinlisi bilgilerimizi güvenilir olmayan kişilere satıyor diyorum.
Firefox açık kaynak kodlu mu bilmiyorum, ama çok güvenlik istiyor iseniz en iyisi diye biliyorum.
Güvenli değil derken? Sırf merakımdan soruyorum nasıl bir güvenlik sorunu var?
Kime sattığını sende ve bende bilmiyoruz ama koskocaman Microsoft'un bilgilerimizi kolay kolay bilinmedik kişilere satmıyacağını ikimizde biliyoruz.
O zaman Opera kullanmaya devam edebilirsiniz tabi aşağıdaki cevapları okuduysanız.Tek açık kaynak kodlu tarayıcı Firefox zaten. Ayrıca çok güvenlik istiyorsanız en iyisi diye bir şey
yok.
Opera'nın satıldıktan sonra güvenilir olduğunu söylemek zor. "Gaming" tarzıyla birkaç fanboy toplamış ve her yere reklam vererek göz boyamaya çalışıyorlar.
Profil fotografim basit bir oneriye ihtiyac duymadigimi gosteriyor diye dusunuyorum aslindaNeresi saçma? Elin çinlisi bilgilerimizi güvenilir olmayan kişilere satıyor diyorum.
Firefox açık kaynak kodlu mu bilmiyorum, ama çok güvenlik istiyor iseniz en iyisi diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.