Chrome vs Opera GX

Bilgilerini satmıyor, alıyor. Satıyorsa en azından Opera GX gibi önüne gelene satmıyor.
"Bilgilerimi o nasil olsa aliyorlar.", "O satmazsa oburu satiyor." kafasinda birisi degilim. Dijital mahremiyet icin her buyuk kucuk adim degerlidir ama Opera ile Edge arasinda ciddi bir fark goremiyorum. Ikisi de kapali kaynak ve gizlilik dusmani firmalara ait. Tek fark birisi -yanilmiyorsam- Cin, digeri Amerika hukumetine fisliyor.

Ne saçma bir düşünce. Renkleri karşılaştırmak gibi bir şey bu.

Neresi saçma? Elin çinlisi bilgilerimizi güvenilir olmayan kişilere satıyor diyorum.
"Bilgilerimi o nasıl olsa aliyorlar.", "o satmazsa oburu satiyor." kafasinda birisi degilim. Dijital mahremiyet için her buyuk kucuk adim degerlidir ama Opera ile Edge arasinda ciddi bir fark goremiyorum. Ikisi de kapali kaynak ve gizlilik dusmani firmalara ait. Tek fark birisi -yanilmiyorsam- cin, digeri Amerika hukumetine fisliyor.

Firefox açık kaynak kodlu mu bilmiyorum, ama çok güvenlik istiyor iseniz en iyisi diye biliyorum.

Neresi saçma? Elin çinlisi bilgilerimizi güvenilir olmayan kişilere satıyor diyorum.

Firefox açık kaynak kodlu mu bilmiyorum, ama çok güvenlik istiyor iseniz en iyisi diye biliyorum.
Tek açık kaynak kodlu tarayıcı Firefox zaten. Ayrıca çok güvenlik istiyorsanız en iyisi diye bir şey
yok.

Güvenli değil derken? Sırf merakımdan soruyorum nasıl bir güvenlik sorunu var?

Opera'nın satıldıktan sonra güvenilir olduğunu söylemek zor. "Gaming" tarzıyla birkaç fanboy toplamış ve her yere reklam vererek göz boyamaya çalışıyorlar. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tek açık kaynak kodlu tarayıcı Firefox zaten. Ayrıca çok güvenlik istiyorsanız en iyisi diye bir şey
yok.
O zaman Opera kullanmaya devam edebilirsiniz tabi aşağıdaki cevapları okuduysanız.
Opera'nın satıldıktan sonra güvenilir olduğunu söylemek zor. "Gaming" tarzıyla birkaç fanboy toplamış ve her yere reklam vererek göz boyamaya çalışıyorlar. :)

Güzel mesaj 😍

Profil fotografim basit bir oneriye ihtiyac duymadigimi gosteriyor diye dusunuyorum aslinda :D

Mozilla Firefox kaynak kodlu ancak gizlilik konusunda sanildigi kadar iyi degil. Tipki Brave Browser gibi gizlilik dostuymus gibi takilan bir tarayici. LibreWolf (Unmozillad Firefox olarak dusunebilirsiniz) iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı