Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 12 Nisan 2021 #21 CQBRAREİS dedi: Neden Chrome dışında tarayıcı kullanıyorsunuz arkadaşlar? Farkını yazar mısınız. Genişletmek için tıkla... Işıklı mışıklı ya Opera hani havalı duruyor. (!)
CQBRAREİS dedi: Neden Chrome dışında tarayıcı kullanıyorsunuz arkadaşlar? Farkını yazar mısınız. Genişletmek için tıkla... Işıklı mışıklı ya Opera hani havalı duruyor. (!)
ertn0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.248 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #22 Opera GX kullanıyorum Vivaldi deneyeyim dedim bayağı iyi ikisinden birini indirin derim.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #23 381258 dedi: Brave. @Xallt komik olan nedir? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam Brave deyip Chrome kullanmanız komik geldi o yüzden attım.
381258 dedi: Brave. @Xallt komik olan nedir? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam Brave deyip Chrome kullanmanız komik geldi o yüzden attım.
2 296367 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 704 Çözümler 5 12 Nisan 2021 #24 Opera gizlilik açısından iyi değil ama onun dışında çok iyi. Xallt dedi: Kusura bakmayın hocam Brave deyip Chrome kullanmanız komik geldi o yüzden attım. Genişletmek için tıkla... Brave Chrome olarak gözüküyor.
Opera gizlilik açısından iyi değil ama onun dışında çok iyi. Xallt dedi: Kusura bakmayın hocam Brave deyip Chrome kullanmanız komik geldi o yüzden attım. Genişletmek için tıkla... Brave Chrome olarak gözüküyor.
Erdem32146 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 518 Çözümler 6 Yer Bill Gates'in yanında aşılara çip takıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #25 CQBRAREİS dedi: Neden Chrome dışında tarayıcı kullanıyorsunuz arkadaşlar? Farkını yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çünkü Opera GX çok daha estetik ve bence daha hızlı. Gerek fare kısayolları olsun gerek işlevleri olsun Opera daha güzel geliyor. Chrome'a geçmek istiyorum ama Opera GX'i bırakamıyorum.
CQBRAREİS dedi: Neden Chrome dışında tarayıcı kullanıyorsunuz arkadaşlar? Farkını yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çünkü Opera GX çok daha estetik ve bence daha hızlı. Gerek fare kısayolları olsun gerek işlevleri olsun Opera daha güzel geliyor. Chrome'a geçmek istiyorum ama Opera GX'i bırakamıyorum.
A Ali.İhsan Centipat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #26 Opera GX'de adblocker'da var onu unuttunuz.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 12 Nisan 2021 #27 Ali.İhsan dedi: Opera GX'de adblocker'da var onu unuttunuz. Genişletmek için tıkla... Chrome ve Edge'de de eklenebiliyor?
Ali.İhsan dedi: Opera GX'de adblocker'da var onu unuttunuz. Genişletmek için tıkla... Chrome ve Edge'de de eklenebiliyor?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 12 Nisan 2021 #28 Xallt dedi: Kusura bakmayın hocam Brave deyip Chrome kullanmanız komik geldi o yüzden attım. Genişletmek için tıkla... Brave User Agent olarak Chrome'u kullanıyor.
Xallt dedi: Kusura bakmayın hocam Brave deyip Chrome kullanmanız komik geldi o yüzden attım. Genişletmek için tıkla... Brave User Agent olarak Chrome'u kullanıyor.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.747 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #29 Xallt dedi: Kusura bakmayın hocam Brave deyip Chrome kullanmanız komik geldi o yüzden attım. Genişletmek için tıkla... Hayda, yakalandık .
Xallt dedi: Kusura bakmayın hocam Brave deyip Chrome kullanmanız komik geldi o yüzden attım. Genişletmek için tıkla... Hayda, yakalandık .
F F.Baha Centipat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 538 Çözümler 5 Yer Merkezefendi/Denizli 12 Nisan 2021 #30 Opera daha iyi.(niye Chrome'dan yazdın demeyin dükkandayım.)