Chrome WebGL hatası

Emircan Sahin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Ben windows 10'a geçtiğimden beri Facebook'a girdiğim her zaman WebGL hatası alıyorum. Chrome'da ve 360 derece hiç bir videoyu açamıyorum. Windows 7'deyken youtube'da 360 derece videolarını açabiliyordum. Şimdi açamıyorum. Ne yapmalıyım ?
upload_2015-11-14_12-3-25.png

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. chrome://settings/ üzerindeki "kullanılabilir olduğunda donanım ivmesini kullan" seçeneği işaretli olsun.
  2. chrome://flags/ üzerindeki WebGL etkin olsun.
  3. Chrome 64 Bit kullanın.
  4. Ardından chrome://gpu/ sayfasında girin ve WebGL durumuna bakın. Bu şekilde olması gerek:
  • WebGL: Hardware accelerated

1. chrome://settings/ üzerindeki "kullanılabilir olduğunda donanım ivmesini kullan" seçeneği işaretli olsun.
  4. Ardından chrome://gpu/ sayfasında girin ve WebGL durumuna bakın. Bu şekilde olması gerek:
Meraba,
Peki WebGl Hardware accelerated olmassa

Merhabalar, Ekran kartı sürücüleri güncel olup ve Chrome 64 Bit kullanmaktayım. Dediğiniz işlemleri uyguladıktan sonra her zaman olmasada hala bu sorunla karşılaşmaktayım. (WIN10 - 1709) Eğer başka bir neden yoksa internet bağlantısnın yavaşlamasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sizce başka bir sorun daha mı var? Teşekkürler.
Bazı kullanıcılar -Kullanılabilir olduğunda donanım ivmelenmesini kullan- seçeneğinin kaldırması gerektiği düşünüyor. (Katılmıyorum.)
@Recep Baltaş @MF

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı