Chrome Windows 7 ve 8.1 desteğini 2023 yılında bitiriyor

Tarayıcıların Windows sürümleri için desteğini kesmesi, Microsoft'un güvenlik güncelleştirmelerini kesmesinden daha kötüdür. Tarayıcılarınızı her zaman güncel tutun. Microsoft'un desteğini kesitiği ama tarayıcınızın desteklediği bir Windows sürümü kullanıyorsanız pek bir sorununuz olmaz. Ama işinizi garantilemek en son Windows sürümlerinden birini kurabilirsiniz.
 
Brave de her açılışta uyarı yazısı çıkarıyor. Bari sen yapma Brave.

Evet tarayıcısız kaldık, var mı öneri?
vivaldi var memnunum

ben edge kullanıyorum ve her açılılşta uyarı veriyor. bu durum çok can sıkıcı ama edge hızlı bir tarayıcı olduğu için vazgeçemiyorum. belki bu uyarılar kapatılamaz yada daha kötüleşir o zaman başka tarayıcı kullanırıım. başka tarayıcı kalmadı mı be. ( Vivaldi var, Firefox var ) brave ve diğerleri de desteği kesti. operayı bilmiyorum
 
Vivaldi var memnunum.

Ben Edge kullanıyorum ve her açılılşta uyarı veriyor. Bu durum çok can sıkıcı ama Edge hızlı bir tarayıcı olduğu için vazgeçemiyorum. Belki bu uyarılar kapatılamaz ya da daha kötüleşir o zaman başka tarayıcı kullanırıım. Başka tarayıcı kalmadı mı be. ( Vivaldi var, Firefox var ) Brave ve diğerleri de desteği kesti. Opera'yı bilmiyorum.

Chrome'un altyapısını kullanan tüm tarayıcılar desteğini çekecek buna Opera da dahil.
 
Chrome'un altyapısını kullanan tüm tarayıcılar desteğini çekecek buna Opera da dahil.
kararımı değiştiriyorum; istediği kadar uyarı versin bana ama ben edge kullanmaya devam edeceğim ( firefox youtubeda 1gb ram kullanırken edge 100 mb kullanıyor. )
 

Geri
Yukarı