D dlzm_6969 Decapat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 18 25 Şubat 2021 #61 Sefa70 dedi: Çok eskiden demişsiniz demekki artık test yapmıyorsun ve buna rağmen konuşabiliyorsun. Tebrikler. Genişletmek için tıkla... 2-3 gün önce comodoya baktım, kaspersky'dan 100 kat daha iyi olduğuna kalıbımı basarım.
Sefa70 dedi: Çok eskiden demişsiniz demekki artık test yapmıyorsun ve buna rağmen konuşabiliyorsun. Tebrikler. Genişletmek için tıkla... 2-3 gün önce comodoya baktım, kaspersky'dan 100 kat daha iyi olduğuna kalıbımı basarım.
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 25 Şubat 2021 #62 dlzm_6969 dedi: 2-3 gün önce comodoya baktım, kaspersky'dan 100 kat daha iyi olduğuna kalıbımı basarım. Genişletmek için tıkla... Yalnız az önce attığınız mesaj ile çelişki var artık size inanmıyorum.
dlzm_6969 dedi: 2-3 gün önce comodoya baktım, kaspersky'dan 100 kat daha iyi olduğuna kalıbımı basarım. Genişletmek için tıkla... Yalnız az önce attığınız mesaj ile çelişki var artık size inanmıyorum.
D dlzm_6969 Decapat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 18 25 Şubat 2021 #63 Sefa70 dedi: Yalnız az önce attığınız mesaj ile çelişki var artık size inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Eskiden test ediyordum, comodoya bir bakayım dedim hips için. Testle alakasız
Sefa70 dedi: Yalnız az önce attığınız mesaj ile çelişki var artık size inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Eskiden test ediyordum, comodoya bir bakayım dedim hips için. Testle alakasız
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 25 Şubat 2021 #64 dlzm_6969 dedi: 2-3 gün önce comodoya baktım, kaspersky'dan 100 kat daha iyi olduğuna kalıbımı basarım. Genişletmek için tıkla... Kaspersky hiç kullandın mı peki?
dlzm_6969 dedi: 2-3 gün önce comodoya baktım, kaspersky'dan 100 kat daha iyi olduğuna kalıbımı basarım. Genişletmek için tıkla... Kaspersky hiç kullandın mı peki?
D dlzm_6969 Decapat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 18 25 Şubat 2021 #65 Arda KC dedi: Kaspersky hiç kullandın mı peki? Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra bilgisayarı zor açabilrdim, o kadar diyebilirim. AV indireceğime virüs indirdim sandım bir an
Arda KC dedi: Kaspersky hiç kullandın mı peki? Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra bilgisayarı zor açabilrdim, o kadar diyebilirim. AV indireceğime virüs indirdim sandım bir an
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 25 Şubat 2021 #66 dlzm_6969 dedi: Kurduktan sonra bilgisayarı zor açabilrdim, o kadar diyebilirim. AV indireceğime virüs indirdim sandım bir an Genişletmek için tıkla... Ne zaman kullandınız?
dlzm_6969 dedi: Kurduktan sonra bilgisayarı zor açabilrdim, o kadar diyebilirim. AV indireceğime virüs indirdim sandım bir an Genişletmek için tıkla... Ne zaman kullandınız?
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 25 Şubat 2021 #67 dlzm_6969 dedi: Kurduktan sonra bilgisayarı zor açabilrdim, o kadar diyebilirim. AV indireceğime virüs indirdim sandım bir an Genişletmek için tıkla... En son indirdiğiniz zaman ne zamandı ram miktari ne kadardı peki?
dlzm_6969 dedi: Kurduktan sonra bilgisayarı zor açabilrdim, o kadar diyebilirim. AV indireceğime virüs indirdim sandım bir an Genişletmek için tıkla... En son indirdiğiniz zaman ne zamandı ram miktari ne kadardı peki?
D dlzm_6969 Decapat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 18 25 Şubat 2021 #68 Sefa70 dedi: Ne zaman kullandınız? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum, 1 ay olmuştur herhalde. Arda KC dedi: En son indirdiğiniz zaman ne zamandı ram miktari ne kadardı peki? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda sorun yokken indirmiştim, o zaman 4gbidi bilgisayarımı aldı götürdü antivirüs
Sefa70 dedi: Ne zaman kullandınız? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum, 1 ay olmuştur herhalde. Arda KC dedi: En son indirdiğiniz zaman ne zamandı ram miktari ne kadardı peki? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda sorun yokken indirmiştim, o zaman 4gbidi bilgisayarımı aldı götürdü antivirüs
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 25 Şubat 2021 #69 dlzm_6969 dedi: Hatırlamıyorum, 1 ay olmuştur herhalde. Bilgisayarımda sorun yokken indirmiştim, o zaman 4gbidi bilgisayarımı aldı götürdü antivirüs Genişletmek için tıkla... Ben neden 4 gb ram ile bir sorun yaşamıyorum o zaman? Hani bana dediniz ya kullanmayı bilmeden laf atıyorsun işte bunun aynısı senin için de geçerli.
dlzm_6969 dedi: Hatırlamıyorum, 1 ay olmuştur herhalde. Bilgisayarımda sorun yokken indirmiştim, o zaman 4gbidi bilgisayarımı aldı götürdü antivirüs Genişletmek için tıkla... Ben neden 4 gb ram ile bir sorun yaşamıyorum o zaman? Hani bana dediniz ya kullanmayı bilmeden laf atıyorsun işte bunun aynısı senin için de geçerli.
D dlzm_6969 Decapat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 18 25 Şubat 2021 #70 Sefa70 dedi: Ben neden 4 gb ram ile bir sorun yaşamıyorum o zaman? Hani bana dediniz ya kullanmayı bilmeden laf atıyorsun işte bunun aynısı senin için de geçerli. Genişletmek için tıkla... eminim yaşıyorsunuzdur, ama çaktırmıyorsunuzdur O dediğim cümleyi de düzeltiyorum; Daha kullanmamışsın bile
Sefa70 dedi: Ben neden 4 gb ram ile bir sorun yaşamıyorum o zaman? Hani bana dediniz ya kullanmayı bilmeden laf atıyorsun işte bunun aynısı senin için de geçerli. Genişletmek için tıkla... eminim yaşıyorsunuzdur, ama çaktırmıyorsunuzdur O dediğim cümleyi de düzeltiyorum; Daha kullanmamışsın bile