Chrome Yer İşaretleri Klasör Listesi Uzatma

myhtpcx

Decapat
Chrome'da yıldıza basınca açılan bu pencerede klasör listesini uzatmak mümkün mü?
Son kullanılan 7 klasör ismi listeleniyor ama ben 20 tane olsun istiyorum. Verimlik açısından önemli benim için.

Adsızdfd.jpg

Değil. Başka klasör seçin'e basıp seçmeniz gerek. O kadar da yavaşlatmıyor. Zaten varsayılanı en son kullanılan oluyor. 30 milyon sekme açıp onları kaydediyorsanız klasör listesine göre dizip sadece klasör değiştirdiğinizde o kısmı değiştirebilirsiniz. Ya da Ctrl + Tab ile sekme geçip, Ctrl + W ile kapatıp, Ctrl + D ile kaydetmek suretiyle aynı türde olanları tek seferde seri şekilde kaydedebilirsiniz. Fare kullanmaktan çok daha hızlı olur.

Değil. Başka klasör seçin'e basıp seçmeniz gerek. O kadar da yavaşlatmıyor. Zaten varsayılanı en son kullanılan oluyor. 30 milyon sekme açıp onları kaydediyorsanız klasör listesine göre dizip sadece klasör değiştirdiğinizde o kısmı değiştirebilirsiniz. Ya da CTRL + Tab ile sekme geçip, CTRL + W ile kapatıp, CTRL + D ile kaydetmek suretiyle aynı türde olanları tek seferde seri şekilde kaydedebilirsiniz. Fare kullanmaktan çok daha hızlı olur.

O kadar çok sekmeyle uğraşıyorum ki "Başka klasöre geç" kısmı bile yavaş kalıyor bana. On binlerce bookmark kayıtlıdır. Klasik yöntemin dışına çıkmak lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı