Elektronik Scyrox Xpunk 63 3.999 TL

Makaleler
3
Her ne kadar pek manyetik klavye önermesem de diğer siteden 1500 TL daha ucuz. Kesinlikle bu fiyata tercih edilebilir.

Diğer manyetik MCHOSE ürünleriyle ( örnek jet 75) falan karşılaştırırsak bunun ne gibi + ve - yönleri var hocam? merak ettim de.

En büyük iki fark sanırsam alüminyum kasa ve gateron jade kullanması.

Diğer manyetik MCHOSE ürünleriyle ( örnek jet 75) falan karşılaştırırsak bunun ne gibi + ve - yönleri var hocam? Merak ettim de.

Alüminyum kasa en büyük farkı jet 75 ile genel yapı olarak da xpunk 63 daha iyi içinde double gasket bulunduruyor ve benim gibi resmen manyetik haterları için bile çok güzel bir sesi olan Gateron jade switchler klavyenin sesi cidden hoş bu fiyata düşmüşken MCHOSE kusura bakmasın o kadar az farkla jet75'in yüzüne bile bakmam manyetik arıyorsam.

Manyetik şart olanlar için güzel bence yoksa Furycube E68 babadır.

Yok, ND65 daha güzel.

Alüminyum kasa en büyük farkı jet 75 ile genel yapı olarak da xpunk 63 daha iyi içinde double gasket bulunduruyor ve benim gibi resmen manyetik haterları için bile çok güzel bir sesi olan Gateron jade switchler klavyenin sesi cidden hoş bu fiyata düşmüşken MCHOSE kusura bakmasın o kadar az farkla jet75'in yüzüne bile bakmam manyetik arıyorsam.

Manyetiklerin ben de yüzüne bakmam ama jade switchlerin sesi gerçekten çok güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı