Chrome Yüksek CPU Kullanımı

Twitch izlerken %30'a kadar kullanması normal diyebilirim. Ancak sizin ki biraz fazla. Bütün sisteminizi yazar mısınız?

Twitch izlerken %30'a kadar kullanması normal diyebilirim. Ancak sizin ki biraz fazla. Bütün sisteminizi yazar mısınız?
İşlemci: Intel i5 6600K (4.8 GHz Overclock Yapılı)
Anakart: MSI Z270 Gaming M7
RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB (8 x 2)
PSU: Corsair RMx 750W 80+ Gold

Son düzenleme:
Adblock yerine en az CPU ve Bellek kullanan Ublock Origin öneririm.
Twitter kendine ait gece teması bulunmakta Twitter Night Mode eklentisini kaldırın.

K-Lite Codec Pack kurulu değilse kurun. Bu program videoların CPU yerine GPU üzerinden çalışmasını sağlayacaktır.
Download K-Lite Codec Pack

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eklentiler ile alakalı bir problem olduğun sanmıyorum. Yaklaşık 8 yıllık diz üstü bilgisayarımda da aynı şeyleri kullanıyorum. Hiç bir problem yok.
Twitter mobil uygulamasında gece teması kullanıyorum. Tarayıcı için nereden aktif edildiğini bulamadım için o eklentiyi kurdum. Yıllardır Adblock kullanıyorum daha önce hiç problem yaşamadım adblock ile ilgili.
Dark Facebook ve Twitter eklentilerini kaldırdım ama sorunun bunlarla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…