Chrome'a girince mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

emirtelli

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2021
Mesajlar
790
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PC açıktan 3sn sonra Chrome'a girdim ekran 2sn dondu sonra mouse gitti ve mavi ekran verdi normal mi? 3 gündür Chrome ile sıkıntı yaşıyorum PC ilk açıldığında girip ve donması normal gibi geldi ama bazen uzun süre sonra girince de oluyor. 3sn ekran donuyor mouse hariç sonra mouse gidiyor ve ekran 6sn gidip geliyor ne yapmam lazım.
 
Hayır, WHQL sürücüler Windows üzerinde testleri yapılmış artık stabilitesini kanıtlamış sürücüler.

Eki Görüntüle 1003875

Mesela bu bir WHQL sürücüdür.

Şimdi Denetim Masası'ndan 21.4.1 yüklüyordum RAM testi yapmak isterdim ama flash belleğimi kaybettiğim için maalesef yapamayacağım.
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
 
Tamamdır. Daha sonra da RAM testi yapabilirsiniz. RAM testinde hata çıkacağını zannetmiyorum.
 
Tamamdır. Daha sonra da RAM testi yapabilirsiniz. RAM testinde hata çıkacağını zannetmiyorum.

Hocam galiba sorun çözülmüş değil. DDU ile driver silip kurdum diğer Driver'ları da tekrardan kurdum sonra yine aynısını yaptı bu sefer yeniden başlattı sonra format attım yine aynısını yaptı. En son DDU ile driver kaldırırken güvenli Moda'a almadığımı fark ettim sonra güvenli moda alıp tekrardan denedim. Şu anlık bir şey yok galiba yine aynısını yapmasının nedeni Driver silerken güvenli moda almadığım için mi oldu?
 
Hocam galiba sorun çözülmüş değil. DDU ile driver silip kurdum diğer Driver'ları da tekrardan kurdum sonra yine aynısını yaptı bu sefer yeniden başlattı sonra format attım yine aynısını yaptı. En son DDU ile driver kaldırırken güvenli Moda'a almadığımı fark ettim sonra güvenli moda alıp tekrardan denedim. Şu anlık bir şey yok galiba yine aynısını yapmasının nedeni driver silerken güvenli moda almadığım için mi oldu?

Ekran kartınız nedir?
 
Daha sorunu yaşamadım 2 gün sonrasında hata yaşamaz isem sorun çözülmüş olur büyük ihtimalle.

Tamamdır. Dediğiniz gibi sorun yaşamazsanız mesajımı çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Işaretlemek için ilgili mesajımın yanındaki tike basmanız yeterli yoksa rapor düğmesine basın çözüm olarak raporlayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı