Chromebook'a Windows 8 kurulur mu?

• Konuyu başlatan aspes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 6.571

aspes

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleme:
önecelikle emin değilim kurulacağından fakat kurarsanız zaten cihazınızın belleğini aşırı derece düşürürsünüz zaten 32 gb hdd var diyeyim tam anlamını bulmadım 8 gb ı öyle boşa gider ikincisi tegra mobil olduğundan dolayı win8 desteği yoktur bu arada chrombook almanızı da tavisye etmezdim çünkü bende heveslenmiştim bir ara fakat internet sorunundan dolayı vaz geçtim

Ya hem fiyat uygun hemde tegra k1 hem long battery ibaresini görünce atladım yanımızda 32 gblık flash gezdiricez yapacak bişey yok.
win 8 kurulursa süper olur ama

ARM tabanlı olduğu için Ubuntu kursan bile birçok uygulama çalışmaz(mış). Intelli Chromebooklarda ise bu tip bir sıkıntı yok(muş): How to Install Linux on a Chromebook

Windows ise :şaftıkaymış:. Yaptığını söyleyen var, bazı modeller için; ama driverler olmadığından makina koltuk değneklik oluyor(muş) sanırım. (keyboard, mousepad vb. bile çalışmayabiliyormuş)

Açıkçası Chromebook alıp Windows kurmak istemen biraz garip geldi. Windows tablet de alabilirdin.

The 10 Best Windows Tablets | PCMag.com

Neyse en azından 10+ saat pilde kullanıma izin veriyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı