Chrome'da bazen bir siteye girerken dosya inmeye başlıyor

lostfalcon35

Zeptopat
Olay şöyle gerçekleşiyor dostlar Chrome'a giriyorum bazen bir siteye girmeye çalıştığımda, (yüzdelik verecek kadar sık değil ara sıra oluyor ama bugüne kadar iki kere oldu.)

Dosya.png

Yukarıdaki dosya oluşuyor Kaspersky ile tam tarama yaptım bilgisayarda virüs yok ayrıca dosyayı da VirusTotal'de tarattım dosya da virüslü değil. Dosyanın uzantısı yok ama metin Belgesi'yle açınca içi böyle.

Dosyanın_İçi.png

Bu dosya tam olarak nedir ve nasıl oluşmasını engelleyebilirim?

Dosyanın uzantısı yoksa yalnış indirilen bir html dosyası vb. olabilir. Ayrıca girdiğiniz website ile alakalı bir durum da olabilir.

Dosyanın uzantısı yoksa yalnış indirilen bir html dosyası vb. olabilir. Ayrıca girdiğiniz website ile alakalı bir durum da olabilir.
Evet, bazen girmeye çalıştığım siteyi içeren HTML doyasıda inebiliyor ya da direkt görseldeki uzantısız dosya iniyor (internette gezinirken uzantısız dosya gene indi) ama bu bozuk dosyalarının inmesini engelleyemiyor muyuz?

HTML Dosyası bazen tarayıcı hatası sebebiyle veya şimdi hangisi olduğunu hatırlamadığım bir tuşa basılı tutarak siteye girdiğinizde inebiliyor. Büyük ihtimalle sadece anlık hatalardır ama chrome'u sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Ben de az önce yaşadım pc i modem i falan resetledim düzelmedi sonra fark ettim ortak noktamız kaspersky kullanmaktı. Kapatınca düzeldi.

ben de lisanslı kaspersky sos kullanıyorum ve bugün itibarıyla sık sık benim de başıma gelmeye başladı. googledan siteye girerken "indir" şeklinde uzantısız dosya kaydediyor ikinci tıklamada siteye giriyor.

yazılanlara bakınca ilk bulgular kaspersky'dan kaynaklanıyor sanırım. chrome ile alakalı bir durum değil. ayrıca tarayıcıda eklenti de yok.

Yok hocam, Mouse Orta Tuşu ile basınca da öyle olabiliyor.
yoksa sende mi kaspersky kullanıyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı