Çözüldü Chrome'da "Göz atmaya devam et" özelliği nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
11
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7700X İşlemci
32 GB 6000 Mhz Ram
1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD
Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı
ASUS ROG Strix X670E-A Anakart
Meslek
Yazılım Mühendisi
Merhaba değerli Technopat sakinleri. Ekteki gibi saçma sapan bir Chrome özelliği var. Bu özelliği kapatmak için bir yöntem var mı? Arama esnasında beni tilt ediyor.

1701203751393.png

Arama yaparken fark etmeden tıklayınca da sağda bir panel çıkıyor. Bir gram bana katkısı olmayan saçma bir özellik.

1701203802458.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gün gelir kaldırırlar bunu ama şimdilik iş görmeli.
Kod:
chrome://flags/#history-journeys-omnibox-action

Disabled enabled denedim kapanmadı.

chrome://flags/history-journeys
Bunu kapatınca düzeldi. Omnibox kullanmadığım için bir etkisi yokmuş.
Bu özelliği yapanın, üretenin, düşünenin ardıyla güzel bir gece geçirmek istiyorum

Bu özelliği yapanın, üretenin, düşünenin ardıyla güzel bir gece geçirmek istiyorum

"Çözüldü" diye nasıl işaretlemişsiniz anlamadım, sorun devam ediyor.

"Çözüldü" diye nasıl işaretlemişsiniz anlamadım, sorun devam ediyor.

Haziran 2024'te çözümde yazan özellik kökten kaldırıldı. Sorunun çözümü o zaman vardı. Bu özelliği kökten kaldırdı adamlar. Artık çözümüde yok. Tüm forumları gezdim bir çözüm çıkmadı.

Bir de şunu disable etmeyi dener misiniz? Omnibox üzerinde gruplamayı kapatıyor. Bende şu an journey history görünmüyor. Sizde de kapanabilir.
chrome://flags/#omnibox-grouping-framework-non-zps

Son düzenleme:
Haziran 2024'te çözümde yazan özellik kökten kaldırıldı. Sorunun çözümü o zaman vardı. Bu özelliği kökten kaldırdı adamlar. Artık çözümüde yok. Tüm forumları gezdim bir çözüm çıkmadı.

Bir de şunu disable etmeyi dener misiniz? Omnibox üzerinde gruplamayı kapatıyor. Bende şu an journey history görünmüyor. Sizde de kapanabilir.
chrome://flags/#omnibox-grouping-framework-non-zps
dediğin yerde bi 10 dakika dolaştım, hiçbir şey anlamadım.

İlk olarak size attığım ilk görseldeki özellikleri açmanız gerekiyormuş.

1736874831015.png

Resetleyince geçici özellikler açılıyor. Sonrasında attığım özelliği devre dışı bırakabiliyorsunuz.

1736874887552.png

Dosya Ekleri

• 1736874771264.png
    1736874771264.png
    26,7 KB · Görüntüleme: 45

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı