Turhan.svn35 Centipat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #1 Bu kısmı bir türlü kapatamadım ayarlardan vs. nasıl kapatabilirim?
Çözüm C C capril80 19 Eylül 2023 chrome://flags Aç aramaya; #power-bookmarks-side-panel Yaz bunu bul disabled yap.
D draxgod Kilopat Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #21 capril80 dedi: chrome://flags Aç aramaya; #power-bookmarks-side-panel Yaz bunu bul disabled yap. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Artı 0 Eksi
capril80 dedi: chrome://flags Aç aramaya; #power-bookmarks-side-panel Yaz bunu bul disabled yap. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
sefir7capone Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #22 Kartos3 dedi: Yeni eklemişler galiba. Şu anlık kapatılmıyor. Yani kapatma ayarı ile ilgili bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yok ya o eskiden beri var hani bir sayfayı favoriye alıyorsunuz ya orada diğer yer işaretleri sekmesi çıkıyor onu bir kere açınca da ayarlardan kapatman lazım zaten bir arkadaş çözümü paylaşmış. Artı 0 Eksi
Kartos3 dedi: Yeni eklemişler galiba. Şu anlık kapatılmıyor. Yani kapatma ayarı ile ilgili bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yok ya o eskiden beri var hani bir sayfayı favoriye alıyorsunuz ya orada diğer yer işaretleri sekmesi çıkıyor onu bir kere açınca da ayarlardan kapatman lazım zaten bir arkadaş çözümü paylaşmış.
Farah Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 3 20 Eylül 2023 #23 capril80 dedi: chrome://flags Aç aramaya; #power-bookmarks-side-panel Yaz bunu bul disabled yap. Genişletmek için tıkla... Ya sen adamsın ya ulan dün geceden beri çözüm arıyorum sen adamsınnnnn. Teşekkürler... Artı 0 Eksi
capril80 dedi: chrome://flags Aç aramaya; #power-bookmarks-side-panel Yaz bunu bul disabled yap. Genişletmek için tıkla... Ya sen adamsın ya ulan dün geceden beri çözüm arıyorum sen adamsınnnnn. Teşekkürler...
D dogandurukan Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #24 Bende verdiğiniz komutları denedim ama hâlâ dah olduğu yerde duruyor Artı 0 Eksi
B black159 Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #25 capril80 dedi: chrome://flags Aç aramaya; #power-bookmarks-side-panel Yaz bunu bul disabled yap. Genişletmek için tıkla... adam geldi ya adam Artı 0 Eksi
capril80 dedi: chrome://flags Aç aramaya; #power-bookmarks-side-panel Yaz bunu bul disabled yap. Genişletmek için tıkla... adam geldi ya adam
selatinabi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 21 Eylül 2023 #26 Bende görüntü ekliyeyim Ayrıntılı bilgi: How to delete the "All Bookmarks" folder - Google Chrome Community Dosya Ekleri Chrome-flags.png 157,1 KB · Görüntüleme: 129 Artı 0 Eksi
Bende görüntü ekliyeyim Ayrıntılı bilgi: How to delete the "All Bookmarks" folder - Google Chrome Community
2 258551 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 620 Çözümler 13 21 Eylül 2023 #27 Geri bildirimde bulunun arkadaşlar beğenmedik bunu koyuyorsunuz bari ayarını koyun ki isteğe bağlı kapatalım gibisinden. Artı 0 Eksi
Geri bildirimde bulunun arkadaşlar beğenmedik bunu koyuyorsunuz bari ayarını koyun ki isteğe bağlı kapatalım gibisinden.
ıOğuz Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 593 Çözümler 1 21 Eylül 2023 #28 Ayar aynı ancak geri geldi disabled olmasına rağmen. Ne yapılabilir? Artı 0 Eksi
E eXe Kilopat Katılım 12 Aralık 2014 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #29 capril80 dedi: chrome://flags Aç aramaya; #power-bookmarks-side-panel Yaz bunu bul disabled yap. Genişletmek için tıkla... Sağol reis eyvallah. Artı 0 Eksi
capril80 dedi: chrome://flags Aç aramaya; #power-bookmarks-side-panel Yaz bunu bul disabled yap. Genişletmek için tıkla... Sağol reis eyvallah.
UnderCoverOverTR Megapat Katılım 23 Şubat 2017 Mesajlar 106 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #30 capril80 dedi: chrome://flags Aç aramaya; #power-bookmarks-side-panel Yaz bunu bul disabled yap. Genişletmek için tıkla... Adam Adam Artı 0 Eksi
capril80 dedi: chrome://flags Aç aramaya; #power-bookmarks-side-panel Yaz bunu bul disabled yap. Genişletmek için tıkla... Adam Adam