Chrome'da Yer İşaretleri Çubuğunu Genişletmek

SKREAMIZM

Kilopat
Daha fazla  
Böyle bir şey mümkün müdür? Sadece tek sıra çubuk mu geçerli olandır, ikinci çubuğu yaratamaz mıyız?

Tek sıra oluyor diye biliyorum, fazlası için çubuğun en sağ kısmında ">>" işaretine tıklayıp fazlasını görebiliyorsunuz.

Evet oraya eklendiğini biliyorum benim isteğimde sık kullandığım o sayfaları 2. bir satıra ekleyebilmekti ancak bir türü başaramadım yine de teşekkür ederim.

Bu attığınızı ve buna benzer bir kaç eklentiyi denedim ancak yine bir sonuca ulaşamadım yine de çok teşekkür ederim. Başka öneriler, tavsiyeler varsa beklemedeyim arkadaşlar.

Şu uzantıya bir göz atabilirsin. Ayrıca bookmarks diye aratma yaparak çıkan diğer uzantılara da göz at.

Uzantılar kısmında " bookmarks " vb bir çok uzantıyı indirip denemiştim ama hiçbiri bunun kadar istediğime yakın değildi. Bu neredeyse istediğimle aynı çok teşekkür ederim gözümden kaçmış olmalı. Tekrardan teşekkürler.

Yer işaretleri çubuğunun boş bir yerinde mouse/farenin sağ tuşuna bas. Klasör ekle seçeneğine tıkla. Çubuk üzerine boş bir klasör açılacaktır. İstediğin yer imlerini fare ile tutup çekerek klasörün resmi/simgesi üzerinde bırak. Otomatik klasörün içine yerleşecektir. Birkaç klasör açıp, yer imlerini düzenleyebilirsin. Hatta klasörün resmi/simgesi üzerinde sağ tuşa bas. Düzenle seçeneğine tıkla, ismini değiştir. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…