sedat06l Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X NVIDIA GeForce RTX5060 DDR4 32 GB Ram AsusTeK PRIME B550M-K ARGB Anakart SSD Kingston 1TB x2 Cinsiyet Erkek Meslek Baklava Ustası 17 Temmuz 2024 #1 Google Chrome'deki eklentileri Opera'ya nasıl aktarabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2024
Çözüm Reend 18 Temmuz 2024 sedat06l dedi: Beyler aslında sadece 2 eklentiyi istiyorum. SteamDB ve SteamInventoryHelper bu ikisini de bulamadım. Ayrıca dediğiniz aktarma kısmı da yok. Genişletmek için tıkla... İkisini de Chrome web mağzası üzerinden indirebilirsiniz.
sedat06l dedi: Beyler aslında sadece 2 eklentiyi istiyorum. SteamDB ve SteamInventoryHelper bu ikisini de bulamadım. Ayrıca dediğiniz aktarma kısmı da yok. Genişletmek için tıkla... İkisini de Chrome web mağzası üzerinden indirebilirsiniz.
deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 550 Çözümler 2 17 Temmuz 2024 #2 sedat06l dedi: Google Chrome'deki eklentileri Opera'ya nasıl aktarabilirim? Genişletmek için tıkla... Opera'yı ilk açtığınızda başka bir tarafından bilgilerini aktar tarzı bişey çıkar. Oradan Chrome'u seçerseniz aktarılır. Artı 0 Eksi
sedat06l dedi: Google Chrome'deki eklentileri Opera'ya nasıl aktarabilirim? Genişletmek için tıkla... Opera'yı ilk açtığınızda başka bir tarafından bilgilerini aktar tarzı bişey çıkar. Oradan Chrome'u seçerseniz aktarılır.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #3 Verileri google chrome'dan içeri aktardığınzda gelmiyor mu? Artı 0 Eksi
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 17 Temmuz 2024 #4 Tarayıcıyı kurarken sana sorması lazım oradan otomatik ayarlıyor ama bazı eklentiler gelmeyecek. Artı 0 Eksi
KS KS sedat06l Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X NVIDIA GeForce RTX5060 DDR4 32 GB Ram AsusTeK PRIME B550M-K ARGB Anakart SSD Kingston 1TB x2 Cinsiyet Erkek Meslek Baklava Ustası 18 Temmuz 2024 #5 SadeceZinzap dedi: Tarayıcıyı kurarken sana sorması lazım oradan otomatik ayarlıyor ama bazı eklentiler gelmeyecek. Genişletmek için tıkla... Reend dedi: Verileri google chrome'dan içeri aktardığınzda gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... deltawrp dedi: Opera'yı ilk açtığınızda başka bir tarafından bilgilerini aktar tarzı bişey çıkar. Oradan Chrome'u seçerseniz aktarılır. Genişletmek için tıkla... Beyler aslında sadece 2 eklentiyi istiyorum. SteamDB ve SteamInventoryHelper bu ikisini de bulamadım. Ayrıca dediğiniz aktarma kısmı da yok. Artı 0 Eksi
SadeceZinzap dedi: Tarayıcıyı kurarken sana sorması lazım oradan otomatik ayarlıyor ama bazı eklentiler gelmeyecek. Genişletmek için tıkla... Reend dedi: Verileri google chrome'dan içeri aktardığınzda gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... deltawrp dedi: Opera'yı ilk açtığınızda başka bir tarafından bilgilerini aktar tarzı bişey çıkar. Oradan Chrome'u seçerseniz aktarılır. Genişletmek için tıkla... Beyler aslında sadece 2 eklentiyi istiyorum. SteamDB ve SteamInventoryHelper bu ikisini de bulamadım. Ayrıca dediğiniz aktarma kısmı da yok.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #6 sedat06l dedi: Beyler aslında sadece 2 eklentiyi istiyorum. SteamDB ve SteamInventoryHelper bu ikisini de bulamadım. Ayrıca dediğiniz aktarma kısmı da yok. Genişletmek için tıkla... İkisini de Chrome web mağzası üzerinden indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
sedat06l dedi: Beyler aslında sadece 2 eklentiyi istiyorum. SteamDB ve SteamInventoryHelper bu ikisini de bulamadım. Ayrıca dediğiniz aktarma kısmı da yok. Genişletmek için tıkla... İkisini de Chrome web mağzası üzerinden indirebilirsiniz.
KS KS sedat06l Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X NVIDIA GeForce RTX5060 DDR4 32 GB Ram AsusTeK PRIME B550M-K ARGB Anakart SSD Kingston 1TB x2 Cinsiyet Erkek Meslek Baklava Ustası 18 Temmuz 2024 #7 Reend dedi: İkisini de Chrome web mağzası üzerinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Adamsın hocam, konu kilit. Artı 0 Eksi
Reend dedi: İkisini de Chrome web mağzası üzerinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Adamsın hocam, konu kilit.