W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 29 Eylül 2015 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Chrome'daki eklentileri silerek virüslerden kurtulduğunu sanan eleman. Yorum sizin arkadaşlar..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Chrome'daki eklentileri silerek virüslerden kurtulduğunu sanan eleman. Yorum sizin arkadaşlar..
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 29 Eylül 2015 #2 O yalan kardeş: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O yalan kardeş: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Waifu Impact Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.906 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1526212193 29 Eylül 2015 #3 Akif dedi: O yalan kardeş: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İzledikçe gülüyorum ya
Akif dedi: O yalan kardeş: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İzledikçe gülüyorum ya
aRaSs Kilopat Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 372 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2015 #4 Tamam arkadaş bilgisayardan anlamadığım zamanlar oldu da hiç virüs diye eklenti silmedim
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 30 Eylül 2015 #5 Teoman onu şuradaki kişiye de bir anlatıverin please: Adnetworkperformance ve İlivid Virüsü Nasıl Kaldırılır?
Teoman onu şuradaki kişiye de bir anlatıverin please: Adnetworkperformance ve İlivid Virüsü Nasıl Kaldırılır?
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 30 Eylül 2015 #6 System 32 yi sil.
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 30 Eylül 2015 #7 Murat5038 dedi: Teoman onu şuradaki kişiye de bir anlatıverin please: Adnetworkperformance ve İlivid Virüsü Nasıl Kaldırılır? Genişletmek için tıkla... Neden?
Murat5038 dedi: Teoman onu şuradaki kişiye de bir anlatıverin please: Adnetworkperformance ve İlivid Virüsü Nasıl Kaldırılır? Genişletmek için tıkla... Neden?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 30 Eylül 2015 #8 Windst dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Oradaki videoyu izlesen anlarsın
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 30 Eylül 2015 #9 Bu arada bu videoyu çeken şahıs benim sınıfımda Bana ''Neden bana mal mal şeyler söylüyorsun?'' diyor.
Bu arada bu videoyu çeken şahıs benim sınıfımda Bana ''Neden bana mal mal şeyler söylüyorsun?'' diyor.
RhamC0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Eylül 2015 #10 Arkadaşlar hiç öyle virüs silinir Mi? İlk önce kasanın kapağını açıyoruz. Sonra içine kaspersky Internet security CD'sini içine atıyoruz, sonra da kasayı camdan aşağı fırlatıyoruz. Böylece virüslerden kurtulmuş oluyoruz. Problem @Murat5038 Murat5038 dedi: Oradaki videoyu izlesen anlarsın Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan soğudum Murat Abi
Arkadaşlar hiç öyle virüs silinir Mi? İlk önce kasanın kapağını açıyoruz. Sonra içine kaspersky Internet security CD'sini içine atıyoruz, sonra da kasayı camdan aşağı fırlatıyoruz. Böylece virüslerden kurtulmuş oluyoruz. Problem @Murat5038 Murat5038 dedi: Oradaki videoyu izlesen anlarsın Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan soğudum Murat Abi