Çözüldü Chrome'daki yeşil renkleri nasıl kaldırabilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HanDuo

Decapat
Makaleler
1
Telefonda Chrome'da linkler, butonlar, ve bazı beyaz olması gereken yerler hafif yeşil renkte. Nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-04-17-51-16-435_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-04-17-51-16-435_com.android.chrome.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 315
Çözüm
Herhangi bir siteye özel değil hocam denedim, google'dan gelen bildirimler de yeşil.
Android 12 ile beraber gelen yeni bir özellik. Telefonun duvar kağıdına göre metin renkleri değişiyor. Yani renkler artık dinamik. MIUI arayüzüne aşina değilim ama duvar kağıdı ayarlarından değişebilirsin diye tahmin ediyorum.
Technopat sitesinin rengine göre otomatik olarak ayarlanmış olabilir. Chrome kullanmıyorum ancak, başka sitelerde de yeşil mi oluyor? Yoksa farklı renklerde mi? Mesela YouTube hangi renk oluyor? Bir dener misiniz?

Önceden beyaz mıydı?
Evet yakın zaman önce beyazdı. Emin değilim ama MIUI 14 güncellemesini aldıktan sonra bu hale gelmiş olabilir.

Technopat sitesinin rengine göre otomatik olarak ayarlanmış olabilir. Chrome kullanmıyorum ancak, başka sitelerde de yeşil mi oluyor? Yoksa farklı renklerde mi? Mesela YouTube hangi renk oluyor? Bir dener misiniz?
Evet mesela az önce konumu kapattım, konum erişimi yok diye gelen bildirim yeşil temalıydı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-04-18-00-06-299_com.google.android.gms.jpg
    Screenshot_2023-04-04-18-00-06-299_com.google.android.gms.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 121
Herhangi bir siteye özel değil hocam denedim, google'dan gelen bildirimler de yeşil.
Android 12 ile beraber gelen yeni bir özellik. Telefonun duvar kağıdına göre metin renkleri değişiyor. Yani renkler artık dinamik. MIUI arayüzüne aşina değilim ama duvar kağıdı ayarlarından değişebilirsin diye tahmin ediyorum.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı