Android 12 ile beraber gelen yeni bir özellik. Telefonun duvar kağıdına göre metin renkleri değişiyor. Yani renkler artık dinamik. MIUI arayüzüne aşina değilim ama duvar kağıdı ayarlarından değişebilirsin diye tahmin ediyorum.Herhangi bir siteye özel değil hocam denedim, google'dan gelen bildirimler de yeşil.
Evet yakın zaman önce beyazdı. Emin değilim ama MIUI 14 güncellemesini aldıktan sonra bu hale gelmiş olabilir.Önceden beyaz mıydı?
Evet mesela az önce konumu kapattım, konum erişimi yok diye gelen bildirim yeşil temalıydı.Technopat sitesinin rengine göre otomatik olarak ayarlanmış olabilir. Chrome kullanmıyorum ancak, başka sitelerde de yeşil mi oluyor? Yoksa farklı renklerde mi? Mesela YouTube hangi renk oluyor? Bir dener misiniz?
Güncellemeden kaynaklı olabilir. Patch notları okuyabilirsin.Evet yakın zaman önce beyazdı. Emin değilim ama MIUI 14 güncellemesini aldıktan sonra bu hale gelmiş olabilir.
Evet mesela az önce konumu kapattım, konum erişimi yok diye gelen bildirim yeşil temalıydı.
Herhangi bir siteye özel değil hocam denedim, google'dan gelen bildirimler de yeşil.Başka bir siteyi dener misin?
Telefon ayarlarınızda Geliştirici seçenekleri>Vurgu rengi diye bir ayar var mı?Herhangi bir siteye özel değil hocam denedim, google'dan gelen bildirimler de yeşil.
O ayarı bulamadım ama açık olsa hiç beyaz renk görmezdim sanırım.Telefon ayarlarınızda Geliştirici seçenekleri>Vurgu rengi diye bir ayar var mı?
Ben de o ayarı kurcaladım fakat sonuç değişmedi. Az önce Chrome girip baktım, bende de mavi renk. Sebebini maalesef bilmiyorum hocam. Chrome ayarlarına da baktım, böyle bir şey bulamadım.O ayarı bulamadım ama açık olsa hiç beyaz renk görmezdim sanırım.
Android 12 ile beraber gelen yeni bir özellik. Telefonun duvar kağıdına göre metin renkleri değişiyor. Yani renkler artık dinamik. MIUI arayüzüne aşina değilim ama duvar kağıdı ayarlarından değişebilirsin diye tahmin ediyorum.Herhangi bir siteye özel değil hocam denedim, google'dan gelen bildirimler de yeşil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.