Chrome'dan Firefox'a kullanıcı verilerini aktarınca yaşadığım olay

AAAkopekAAA

Hectopat
Makaleler
1
Firefox tarayıcısına geçmek istedim. Firefox'u kurunca Chrome'dan kullanıcı verilerini aktarma gibi bir opsiyon vardı, onu yaptım. Ve daha sonra Amazon'a giriş yapmak için e posta girme yerine tıkladığımda harf ve sayılardan oluşan bir mail hesabı belirdi. Bende merak edip tıkladım. Ve otomatik doldurma olduğu için tıklayınca şifresini de girdi. Ben de hata falan mı oldu diye giriş yapa tıkladım. Ve hesaba girdi. Sağ üstte isim olarak Shawn yazıyordu. Yasal bir şey olup olmadığından emin değildim o yüzden hemen çıkış yapıp kendi hesabıma girdim. Sizce neden böyle bir şey oldu?

Ops, daha önceden biri pc'nizi kullandı mı? Veya google hesabınız çalındıysa ordan senkronizasyon ile şifreyi kaydetmiş olabilir. Ama asıl kafamda ki soru neden firefox'ta oldu bu? Chrome'da hiç mi çıkmadı?

Chrome'dan otomatik doldurma hesaplarına baktım. Mail hesabına daha dikkatli bakınca 10 dakikalık mail olduğunu fark ettim ve şifreye de baktım. Şifre de 2 3 yıl önce kullandığım bir şifreymiş. Yani tamamen unuttuğum bir hesapmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı