Chrome'de bilinmeyen boş web site açıldı

Bu siteyi hep görüceğim o zaman.

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Hayır dostum, görmeyeceksin! Kaspersky Free indir. İnternet korumasıda var doğru düzgün ve para istemeden. Büyük ihtimalle tamamen silecektir Kaspersky. Çünkü ya Chrome'da bir değişiklik üzerine o site açılıyor, ya da bilmediğimiz farklı bir virüs tarayıcı açıldığında o siteyi açmayı zorluyor. Ama tahminimce Chrome başlangıç ayarlarındandır. Chrome'a girin>Sağdaki üç çizgiye tıklayın>Ayarlar'a tıklayın>sol tarafta ekranın ortasında (sol orta) başlangıçta diye bir seçenek göreceksiniz>girin başlangıca>eğer ki "Belirli bir sayfayı veya sayfa grubunu aç" seçiliyse, "Yeni sekme sayfasını aç" butonunu seçin. Ve durum böyle değilse dediğim gibi Kaspersky Free indirin:


(Bu link niye 2022 falan diye gösteriyor anlamadım ancak resmi site)
 
Hocam size önerim CCleaner ile tüm uygulama/bilgisayar başlayınca çalıştırılan şeyleri öğrenin ve silin farklı bir şey varsa. Ayrıca silerseniz ve bir daha gelirse onu geri getiren bir kod uygulama vb. varsa onu da bulun ve silin. Benim başıma gelmişti buna benzer bir şey. Buna bir kod sebep oluyordu ben kodu silsem de kod geri yazılıyordu sonra bu kodu bilgisayar açılışında yazan başka bir kod vardı onu da silince kurtulmuştum. Ayrıca en iyi antivürüsü yüklesen bile algılamama ihtimali vardır.
 
Böyle durumlarda en temiz ve basit yöntem format atmaktır.

Tavsiyem yedeklemek istediğiniz şeyleri yedekleyip format atmak, kurulum sonrasında'da Kaspersky indirip her linke tıklamamak ve bilinmeyen kaynaklardan bir şey indirmemek.
 
Hayır dostum, görmeyeceksin! Kaspersky Free indir. İnternet korumasıda var doğru düzgün ve para istemeden. Büyük ihtimalle tamamen silecektir Kaspersky. Çünkü ya Chrome'da bir değişiklik üzerine o site açılıyor, ya da bilmediğimiz farklı bir virüs tarayıcı açıldığında o siteyi açmayı zorluyor. Ama tahminimce Chrome başlangıç ayarlarındandır. Chrome'a girin>sağdaki üç çizgiye tıklayın>ayarlar'a tıklayın>sol tarafta ekranın ortasında (sol orta) başlangıçta diye bir seçenek göreceksiniz>girin başlangıca>eğer ki "belirli bir sayfayı veya sayfa grubunu aç" seçiliyse, "yeni sekme sayfasını aç" butonunu seçin. Ve durum böyle değilse dediğim gibi Kaspersky Free indirin:


(Bu link niye 2022 falan diye gösteriyor anlamadım ancak resmi site)

Teşekkür ederim dediklerini yaptım Chrome'de artık çıkmıyor sayfa dediğin programlada taradım herhangi bir virüs bulamadı.
 

Geri
Yukarı