İyi sosyaller. Arkadaşlar Chrome'da yaşadığım ama diğer tarayıcılarda olmayan bir sorunum var. Web sitelerinde dolanırken siteler tam olarak yüklenmiyor. Sitede ya boş ekran çıkıyor ya da yazılar eksik yükleniyor ya da karmaşık bir görünümde oluyor. Sayfayı birkaç kez yenileyerek ancak düzeltebiliyorum. Bu olduğunda Google'da arama yapacak olduğumda örneğin bir harf yazdığımda arama önerileri çıkmıyor. Yine yenileme yaparak düzeltiyorum. Eklenti yüklü değil. Bu durum her zaman olmuyor. Defalarca format attım ve güncel Chrome kullanıyorum sorun aynen devam ediyor. Sizce neden olabilir?
İyi sosyaller. Arkadaşlar Chrome'da yaşadığım ama diğer tarayıcılarda olmayan bir sorunum var. Web sitelerinde dolanırken siteler tam olarak yüklenmiyor. Sitede ya boş ekran çıkıyor ya da yazılar eksik yükleniyor ya da karmaşık bir görünümde oluyor. Sayfayı birkaç kez yenileyerek ancak düzeltebiliyorum. Bu olduğunda Google'da arama yapacak olduğumda örneğin bir harf yazdığımda arama önerileri çıkmıyor. Yine yenileme yaparak düzeltiyorum. Eklenti yüklü değil. Bu durum her zaman olmuyor. Defalarca format attım ve güncel Chrome kullanıyorum sorun aynen devam ediyor. Sizce neden olabilir?
Modem, IP, DNS bunlardan çok anlamıyorum. Açıkcası kurcalayıp bozmakta istemiyorum. Eğer DNS olayıysa ancak şu yüzden olmuş olabilir daha önce ücretsiz VPN yazılımı kullanmıştım birkaç kez, gerçi kullandıktan sonra format atmıştım ama belkide modemi etkilemiştir bilemiyorum. Bunu nasıl modemin varsayılan DNS ayarına getirebilirim?
Modem, IP, DNS bunlardan çok anlamıyorum. Açıkçası kurcalayıp bozmakta istemiyorum. Eğer DNS olayıysa ancak şu yüzden olmuş olabilir daha önce ücretsiz VPN yazılımı kullanmıştım birkaç kez, gerçi kullandıktan sonra format atmıştım ama belki de modemi etkilemiştir bilemiyorum. Bunu nasıl modemin varsayılan DNS ayarına getirebilirim?