Chrome'de Web Siteleri Tam Görüntülenmiyor

JohnCage48

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Arkadaşlar Chrome'da yaşadığım ama diğer tarayıcılarda olmayan bir sorunum var. Web sitelerinde dolanırken siteler tam olarak yüklenmiyor. Sitede ya boş ekran çıkıyor ya da yazılar eksik yükleniyor ya da karmaşık bir görünümde oluyor. Sayfayı birkaç kez yenileyerek ancak düzeltebiliyorum. Bu olduğunda Google'da arama yapacak olduğumda örneğin bir harf yazdığımda arama önerileri çıkmıyor. Yine yenileme yaparak düzeltiyorum. Eklenti yüklü değil. Bu durum her zaman olmuyor. Defalarca format attım ve güncel Chrome kullanıyorum sorun aynen devam ediyor. Sizce neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller. Arkadaşlar Chrome'da yaşadığım ama diğer tarayıcılarda olmayan bir sorunum var. Web sitelerinde dolanırken siteler tam olarak yüklenmiyor. Sitede ya boş ekran çıkıyor ya da yazılar eksik yükleniyor ya da karmaşık bir görünümde oluyor. Sayfayı birkaç kez yenileyerek ancak düzeltebiliyorum. Bu olduğunda Google'da arama yapacak olduğumda örneğin bir harf yazdığımda arama önerileri çıkmıyor. Yine yenileme yaparak düzeltiyorum. Eklenti yüklü değil. Bu durum her zaman olmuyor. Defalarca format attım ve güncel Chrome kullanıyorum sorun aynen devam ediyor. Sizce neden olabilir?
Sayfayı yanlışlıkla yakınlaştırmış olma ihtimaliniz var mı? Eğer öyle ise ölçeği %100 yapıp tekrar deneyin.

İnternet hızınızın durumu nedir? DNS degişmeyi denediniz mi?

Benim de aynı sorun internetimin bağlantısı düşük olunca gerçekleşiyordu onunla alakalı olabilir mi?
16 Mbps hız var. Nedeni bu değildir herhalde. Hız genel olarak stabil.
Sayfayı yanlışlıkla yakınlaştırmış olma ihtimaliniz var mı? Eğer öyle ise ölçeği %100 yapıp tekrar deneyin.
Yok, yakınlaştırarak kullanmıyorum zaten. Yakınlaştırmayla alakası olacağınıda sanmıyorum.
İnternet hızınızın durumu nedir? DNS degişmeyi denediniz mi?
İnternet hızı normal, bu olduğunda hız testi yapıyorum değerler normal gözüküyor. DNS değiştirme denemedim.

16 Mbps hız var. Nedeni bu değildir herhalde. Hız genel olarak stabil.

Yok, yakınlaştırarak kullanmıyorum zaten. Yakınlaştırmayla alakası olacağınıda sanmıyorum.

İnternet hızı normal, bu olduğunda hız testi yapıyorum değerler normal gözüküyor. DNS değiştirme denemedim.

Deneyiniz hocam.

Deneyiniz hocam.
Modem, IP, DNS bunlardan çok anlamıyorum. Açıkcası kurcalayıp bozmakta istemiyorum. Eğer DNS olayıysa ancak şu yüzden olmuş olabilir daha önce ücretsiz VPN yazılımı kullanmıştım birkaç kez, gerçi kullandıktan sonra format atmıştım ama belkide modemi etkilemiştir bilemiyorum. Bunu nasıl modemin varsayılan DNS ayarına getirebilirim?

Modem, IP, DNS bunlardan çok anlamıyorum. Açıkçası kurcalayıp bozmakta istemiyorum. Eğer DNS olayıysa ancak şu yüzden olmuş olabilir daha önce ücretsiz VPN yazılımı kullanmıştım birkaç kez, gerçi kullandıktan sonra format atmıştım ama belki de modemi etkilemiştir bilemiyorum. Bunu nasıl modemin varsayılan DNS ayarına getirebilirim?

• Chrome'u. Açın.
  • Sağ üstte diğer. ayarlar'a dokunun.
  • "Gizlilik ve güvenlik" bölümünün altında güvenlik'e dokunun.
  • "Güvenli DNS kullan" ayarını açın veya kapatın.
  • Geçerli servis sağlayıcınızı seçin veya açılır menüden özel bir servis sağlayıcı seçin.

İlk modemi aç kapa yapınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı