ChromeOS alternatifi işletim sistemi önerisi

Makaleler
1
Merhaba. ChromeOS'un tasarımını çok beğendim ve yüklemek istedim. Ancak cihazımla uyumlu olmadığını gördüm. Tasarımı ona benzeyen başka işletim sistemi var mıdır? Veya başka bir Linux/GNU dağıtımı önerebilir misiniz? Sistemim aşağıda. Ve bir de benim için yazıcı yazılımı çok önemli. HP yazıcım için programın çalışması da lazım.

Sistem:
HP Compaq DC7600 Dönüştürülebilir Küçük Kasa
Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz - ATI Radeon x300/x550/x1050 Series
4,5 GB Samsung & Kingston RAM - A4Tech Q Klavye & PK-635K Webcam

chromeos.jpg
(HP Deskjet 2723)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. ChromeOS'un tasarımını çok beğendim ve yüklemek istedim. Ancak cihazımla uyumlu olmadığını gördüm. Tasarımı ona benzeyen başka işletim sistemi var mıdır? Veya başka bir Linux/GNU dağıtımı önerebilir misiniz? Sistemim imzamda var. Ve bir de benim için yazıcı yazılımı çok önemli. HP yazıcım için programın çalışması da lazım.

https://123.hp.com/tr/tr/devices/dj2723 (HP Deskjet 2723
Bliss OS, PrimeOS, Remix OS gibi andorid dağıtımlarını deniyebilirsiniz.

Peki yazıcım çalışır mı? @DeBaTR13
Android'te çalışacağını hiç sanmam fakat yazıcınızın sürücüsü eğer Ubuntu/Debian tabanını destekliyorsa çalışacaktır.
Bu arada devrik cümle olmuş Slax için dedim sonunu.

Son düzenleme:
Merhaba. ChromeOS'un tasarımını çok beğendim ve yüklemek istedim. Ancak cihazımla uyumlu olmadığını gördüm. Tasarımı ona benzeyen başka işletim sistemi var mıdır? Veya başka bir Linux/GNU dağıtımı önerebilir misiniz? Sistemim aşağıda. Ve bir de benim için yazıcı yazılımı çok önemli. HP yazıcım için programın çalışması da lazım.

Sistem:
HP Compaq DC7600 Dönüştürülebilir Küçük Kasa
Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz - ATI Radeon x300/x550/x1050 Series
4,5 GB Samsung & Kingston RAM - A4Tech Q Klavye & PK-635K Webcam

(HP Deskjet 2723)
CloudReady.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı